Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sodík je sodík
co naděláš
ale
po experimentální stránce na jedničku
větrej nonstop!!!
k+
na noc si pořid polarizační filtr a uzavři lampu do ní....víc info
Zdravim všechny,tak s experimentovánim jsem už zkončil,protože po 3 dnech mi na jedný kytce(15 dní v květu) vyrostly koule.Takže sem otrhal tobolky "a tim to zvadlo".Myslíte že už je ta kytí v háji?
rastafan-nemusi bejt ale ja to vsechno hnedle vyhazuju je tam riziko ze se ti na tom obevi pozdeji kvitek kteryho si nevsimnes a ojebe ti diky vetraku vsechno ale zase na druhou stranu je tam moznost ze pri denni dukladny kontrole a odstranovani samcich kvetu bys z toho jeste neco mohl mit je to na tobe jak se citis
ale davej si pozor protoze jestli je to tim svicenim v noci nemusel by ten hermafrodit byt jen jeden radsi vsechny kytky dukladne projet staci jeden vykvetlej samci kvitek a nadela paseky......... tak hodne zdaru
Čau,tak vánoce už máme konečně za sebou - všechny ty návštěvy a tak dále,tak se zasejc můžeme pořádně věnovat tomu,co nás baví nejvíc.Opět zase a tudíž opakovaně jsem tady s kouzelným kukátkem do mojí zahrádky,kytky jsou 16.den v květu.Chtěl bych "slyšet" Váš názor jestli to jde pomalu,rychle anebo jestli to je standardní "fofr",popřípadě jestli by měl někdo ňejakej ten tip co vylepšit.Díky a zatim čus!!!
no taky bych rekl ze fofr normalni vypada to uplne v pohode jen opravdu bacha na ty hermy staci jeden schovanej kvitek v palicce nevsimnes si a rozdavas seminka celej rok
tak good luck
ja taky ty dvestepadiny sodikovky moc neuznavam a myslim si ze ideal zacina od 600W nahoru (sam mam jen 400) ale i pod 150W se da vypestit husta kytka
no trošku ste mi vyrazili dech s tou watáží,bohužel budu se zatim muset spokojit s tim co mám,možná když se zadaří tak příští rok by mohla bejt větší pěstírna,tim pádem i třeba to šestikylo.1000W se mi zdá už dost,ale jak se říká nikdy neříkej nikdy...zatim čus prdi !
Jinak ta CFLka na levo,tak to je ta 45W=>225W,vpravo je 20W.Musel jsem tam taky vrátit CT,protože paličky už dostávaly pořádnej záhul(aniž byly ubalený :-) ),začaly mi od spoda žloutnout listy tak uvidíme jestli to pomůže.Můžete se podívat taky na docela vydařený makra - vypadaj že sou velký,ale paličky maj asi kolem 8 - 10 cm,myslíte že ještě povyrostou??? Díky za odpovědi a zatim se mějte a hulte !!! *****LEGALIZE IT !!!*****
taky se připojuji
zatím to vypadá, že za měsíc a půl budeš hulit vlastní kytku
hlavně ji nech udělat, co má
sklízím kytky-pokud mohu-až když v podstatě umírají
provedu eutanazii
ted pro tebe nastává pravá askeze konopného alchymisty-trpělivost a neochutnávat!!!!