Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som tu po dlhšej dobe zas. Moja rastlinka z neznámich dôvodov zomrela. Celá vyschla, ale urobil som z nej nejaké odrezky, ktoré sú celkom zdravé. Poradte mi ako sa im bude dariť keď tá rastlina už kvitla. Chcem ich nechať len nejakých 7 dní rásť potom prepnúť na kvet, aby to boli len také malé rastlinky. Kúpil som si aj iný teplomer, lebo ten digitálny meral nejak divne. Tu sú fotky
Oni sú bližšie, iba keď ich fotím tak ich dám dalej. Dám na tvoju radu a ten parníček idem spraviť. Dik za rady a píšte ak by som mal ešte niečo zmeniť.
Ja som ich kúpil v jednom elektre, ale vyrábajú sa na slovenku, takže neviem či ich zoženieš aj v nejakom elektre v ČR. Značka je to orava a sú to warmwhite.
to:cashbox
tak asi by to slo aj na takom malom priestore.
Hlavne ked to das rast a budes chciet prepnut na kvet aby sa ti to nedoj.....Proste robit Fim a potom ked bude treba prepnut na kvet.Nezabúdaj na to ze rastlinka behom kvetnej fazy moze narast az 1x tolko.
NEZÁLEŽÍ NA TOM AKĚ SÚ VELKÉ ALE NA TOM AKO ICH MÁTE RADI
Dnes som stihol odfotiť iba makro. Večer som šiel von a rodičia mi rastliny a musel som ich všetky pláchnuť ked som ich hádzal do záchoda všeličo mi behalo po rozume. Je to škoda, už začali pekne kvitnúť. Tu je foto paličky
RobZaj mam znameho ze sodikem 70W sice ma mnohem větší pěstírnu a zbytečne moc kitek ale verim tomu že kdyby jsi tam hodil nejake pořadne větráky a tu 70W sodik tak ze to maš uplne supr mam taky malickou a mam tam asi 8 kvetin a 150W sodik a tes to jede pekne !!!