Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamil: peknej (asfalt)
jinak ja myslim ze haluze muzes mit z kazdeho modelu, nejde ani tak o model jako o psychicke rozpolozeni pri huleni, samozrejme asi plati ze cim silnejsi huleni tim vetsi sance na halucinace...
Několikrát se mi stalo, když jsem se vracel z kalby (rozuměj hospoda) při usnutí jsem usnul a probral se s dojmem, nebo tak jsem to cítil, viděl, že je kolem mě ta skupinka lidí, s kterou jsem ten čas v hospě trávil. Debilní je, že vidíš lidi ze svého postu v posteli, což mě vždycky dostávalo do plachých pocitů, že já to lomím v pyžamu a oni kalí. Obdivuhodné na tom je ten pocit uvěření...
mno, haluze mam zarucene u kolacov, ked sa ich trocha prejem.naposledy som 25min po zjedeni siel po moste a cely sa straasne vlnil,nevedel som ci FOR REAL,a siel som do skoly kde som vydrzal hodimu,biolog zacal davat tvrdy rap na hodine,vsetko bolo zelene,kazdy vizeral inak...keby som mal viac energie, tak si pripadam ako na papiery.za 12 hodin som si bol schopny pozret film,takze celkom slusny narez......
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
Zalezi na tom pod jakym pojmem si prectavujete slovo halucinace, uz sem mel stavy kdy sem se videl zezhora ptal sem se lidi na nadrazi jestli sem tady nebo nekde jinde, myslel sem si ze stojim na hrazy a uz sem byl pokolena v rybniku,utikal sem pres krizovatky a myslel ze tam jsou policejni zaterasy, asi tri hodiny sem si myslel ze mi porad zvoni mobil a pritom mi vubec nezvonil. Mel sem to skoro vzdycky po hasisi.
2 Pa6i:zajdi si k doktorovy to neni normální
Ale kdybych se chtěl "stripovat" hulenim tak jednoznačne jak už bylo řečeno hledal bych řešení u rodiných příslušníku Haze,tidle ty tropický potvory v sobě skrývaj dobrou dimenzy neměl jsem tu čest to hulit ale mím dětským snem je si vypestovta Titans Haze sice si na ně dýl posvítite ale určitě vám to vráťej i stim výletem =)
A jedině kdy sem se cítil být jinak omámen hulením bylo když sem ďál první košt AK-47 to mě slušně nafrčelo až sem to nestich a kdybych jel autem tak zastavim a du rači pěšky fakt bomba super nájezd ale pravda bude jinde Áka zhulovalo možná trochu tripově ale já dostal nejspíš (určitě) flashback z výkendového pojídání modráků.Já na to celkem trpym ne že by mi to vadilo ale občas je to nepříjemné to dostat hlavně v autě tak bacha na výkendové tripování.
na haluze je nejlepší mlíko...no i když mi ty haluze moc příjemny nepřišli.........ale nejsou to halucinace klasické, spíš se mi třeba někdo rozdvojil a rychle zmizel nebo jsem měl takové mžitky, deformace prostoru a tak, ale nic jako, že bych viděl nějaké lidi nebo něco ve stylu tripu
neviem aky presne model to bol zrejme nejaky skanour vytiahli to na mna raz hosi z komarna a poviem ze to bolo huste o dvoch praskoch jak to zacalo videl som vsetko kreslene az to zistim co to bolo dam vediet
sam som zvedavy
Původní příspěvek od Igipop Halucinace jsou na nic, huleni je na nic.
Jediny co za neco stoji je zivot sam!
tak tak
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Měl jsem haluze,ale nebyly takový jako po lysoních,ale bylo to z Durban Poison x Africa#1,to bylo poprvý co mi brko dalo jinej stav než běžně,pořád jsem slyšel celkem hustý nesmysly a přeslechy
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...