Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauko asi sa budem blbo pytat ale vedel by mi nekdo povedat naco je vetrak na odtah od cooltubi a ine veci ohladne vetrania a vetrakov a stavby tuby.Idem na svoj prvy indoor natk potrebujem poradit . diki
sparks . mam nakou normalni colltube asi z mladypestitel.cz myslim .D ale nevim je to prez typecka tady z grweru. Jinac tedka mam v cooltube 250 W a jakoze mam jenom odtah z jedne strany pomoci 100mm euro vetraku a jakoze staci bohate bych rekl ... na 4 kilo bych si poridil dalsi euro a taky by to uchaldilo ale tot pouze teorie .. nevyzkouseno v praxi
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
tag a fotecky maminek ....
1,Blockhead číslo 1
2,Blockhead číslo 2 (můj favorit)
3,Californica sunrise
4,K2
5, a nakonec to nejlepší NoNAME ale vypadá k svjetu
1-4 prošly včera zastřižením .... doufam že se to dá nazvat technika FIM anebo technika FIM ala Coli páč je to můj první zástříh tak nevííím nekamenujte měě hned stačí posléze
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR