Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Spikerbox alias Mikro v repraku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rogu
Stálý Člen

Karma uživatele Rogu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rogu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

No konecne som prekonal traumu z neuspesnych pokusov pripojovania fotoz a tak to skusam op?ť
2 FlickerBird: pach neriesim ... aspon zatial nie pretoze modeli ktore mam su specialne zdegenerovane pre pestovanie v rodinach v ktorych rodicia nesmu ani len tusit ze sa u nych nieco takeho deje ... proste su slabe na to aby neako pachli ...vonu pustia len ked sa o nych obtriem rukou ... a na dalsie kola sa chystam zohnat BlueMystic o ktorej Nirvana tvrdi zevraj ma v skrini neutralny pach

fotoz su zo 17 dna na kvete

Old Post 03-01-2006 v 22:55 PM
Rogu je offline   Profil uživatele Rogu   Find more posts by Rogu   Foto galerie člena Rogu   Click here to Send Rogu a Private Message   Add Rogu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

jupi jupi jupi ........
a tu su dalsie us ani neviem ktory dne kvetu to bol pretoze som to prestal pocitat ... a k prvim trom sa viaze haluz ... ako by som vam to ... proste akurat ked som ich fotil mama prisla domov s tym ze nasla svoju tetu mrtvu ... ... som myslel ze ma roztrhne od smiechu ... totiz nie preto ze umrela ale preto de ju nasli sediet ... ale to vam nepoviem .... ale ked to tu tak teras pisem tak ma napadlo ze tetka umrela 17. decembra tak fotoz su z tej doby ... ostatne su zo vcerajska
trosku mi obschli ...mam v repraku dost dusno ... mi skapal jeden vetrak a teras ked tam je ten sodik tak tam dost chyba
a vetrak nieje jedine co mi skapalo mi odisiel us druhy casovac
na novi nemam tak to vidim ze budem zase mesiac hladovat peniasky na obedy pojdu asi do pestiarne
a dik vsetkym za karmu ....

Old Post 03-01-2006 v 23:16 PM
Rogu je offline   Profil uživatele Rogu   Find more posts by Rogu   Foto galerie člena Rogu   Click here to Send Rogu a Private Message   Add Rogu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogu
Stálý Člen

Nápad Příspěvek č. 35

No tak som dneska zobral kalendar do ruk potrapil sedu koru mozgovu a prisiel som nato ze k dnesnemu dnu su slecny na kvete 46 dni ... rozhodol som sa ze ich v skrini necham este dva tyzdne s tym ze zacinam flushovat a posledny tyzden vypinam lampu a budem ich kazdy den trapit polhodinkou uv svetla z horskeho slnka ... som tu niekde cital ze sa potom viac obalia ... neskusali ste to niekto ? ... ked ano tak mi napiste ake s tym mate skusenosti ...

OUTbyROGI

komu sa neleni tomu sa zeleni

Rogiho OUT 006
Rogiho OUT 007+008

Naposledy upravil Rogu 14-08-2006 v 10:56 AM

Old Post 07-01-2006 v 14:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás