Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Barbi: 1)kytka může vyrůst o víc jak polovinu,ale taky nemusí-záleží na tom je-li to indika či sativa...
2)Optimální vzdálenost je co nejblíž ke kytkám,ale ne aby je to spálilo..u vrcholků maximální teplota do 30C.Já mam taky 4 kilo a mam jí tak cca 40cm od vrcholků...viz můj thread
3)Já osobně jsem toho názoru,pokud list není víc jak z poloviny nakaženej či jinak postižen,tak bych kytí nestříhal listy vůbec.Ale nejsem proti tomu,když je kytka v květu a některý listy brání spodním paličkám ve výhledu na sodík,tak je jednoduše ufiknu...(jen lehce prostříhat v 2 fázy kwětu)
4)Já osobně zaštipuju 2 krát,ale to záleží jenom na tobě a na tom,jak kytky chceš tvarovat a jakej máš prostor....
P.S:Ty stěny bych alespoň natřel primalexem
PEACE
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil