Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tady jsou teda naky dnesni fotozz. konec 3 tydne rustu vetsina kyticek je zastrihnuta 2 jsem nechal abych mohl pozorovat rozdily ve vynosu zastipnutych a nezastipnutych
2sick>hele prave ze ja 1 indoor sklizen mel vic na nezastipnutejch nez na zastipnutejch tak to chci ted zkusit jakej rozdil to hodi abych mel jasno a krome toho miluju pohled na jednu mega sisku na rostline ...........tak koukam ze jsem po ty kalbe jeste zmatenej a zapomnel jsem uploadnout 2 cast fotek tak tady jsou na ty 2 fotce jsem fotil detail ty samicky co byla venku>>uvidime co udela
Mno musis to vyzkouset, kdybys mel cooltube,muze byt i 30 cm,ale koukal jsem, ze ji nemas takze to musis zkusit - ja mam 150,tak ji mam 30 nad kytkama bez cooltube,ale rekl bych, ze aspon tech 50 cm bys mel mit v klidu
Cuss
Mno ja jedu ze semen ani ne jeste dva tydny rustu - svitim 400W mh a vybojku mam 35cm od kyti je oddelena dvemy skly a mam tam u vrcholku max 25°C
at se ti dari - rostliny vypadaji moc pjekne ;-)
To me to zatim moc neroste ;-)
Tak zatim cuss a snaz se
btw: Jak dlouho ti to roste od doby kdysi klicky zasadil do dulku a prikryl hlinou? .
to time: Neni ve vynosu,ale v teplote - muzes mit svetlo niz nad kytkama a sam vis jestli mas skrin jaky mas rozdil kdyz das ruku dolu a nahoru kolik svetla se ti na ni odrazi,chapes,ne?
tosick:
CT nemam a vetram na PC platforme 9x PC vetrak 8x8 - 2 na pritah pro kyticky - 2 na odtah pro kyticky - 2 na pritah k lampe - 3 na odtah lampy ;-)
Vybojku mam v lampe ktera ma vlasni sklo + mam jeste celej prostor kde sviti lampa oddelenej od pestebniho prostoru dalsim sklem ;-)