Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je úplně jasný, já vam řikám že za takovejch 150-250let to tu bude jako ve StarTreku(až na ty rasy)....I jeho autoři se dobře trefily do doby - myslim že se Startrek odehrává kolem roku 2350.....já řikám že to tu tak bude vypadat o sto let dříve......Enterprice rullez
P.S.:Když se nad tim zamyslíte a znáte Stratrek tak vám to musí bejt úplně jasný....
(už se objevila antihmota-je jen otázkou času kdy se začne vyrábět, pak bude reagovat s hmotou[nejlepší látka se vybere] a získá se obrovský zdroj energie-tak jak ho známe z hvězdných lodí ).......nevěříte?Věřte!...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od Ganja joe Mr. Figaro :ted si to rek tak nak i za me .....todle co si napsal je i muj nazor.....ovsem jen pokud se nestane naka neocekavana tragedie a lidstvo nezanikne.....jinak sem taky hodne koukal na tydle scifi scenky star trek,hvezdny valky,Star Gate, atd....a myslim si ze uz tam nekde i takovydle vyspely figurky poletujou a resej nejednoduchy veci....rozhodne si myslim ze lidstvo casem pride na to ze se takovydle technologie daj vyvinout....a taky zacnem stavet naky plavidla prozkoumavat poradne vesmir hvezdny soustavy a kolonizovat planety atd... podle me sme tedka na totalnim zacatku technologickyho vyvinu...jen kdyz si vemete co se pokoumalo za poslednich 100let....tak si vemte co bude treba za takovejch dalsich 500 jestli neco teda vubec bude......rozhodne me sere ze to neuvidim ....nejradeji bych se nechal zmrazit a ozivit az na to bude technika a todle se bude dit.......
.....si řikám skoro každej den, že se chci nechat zmrazit a probudit se tak třeba po 200letech.....strašně bych to chtěl vidět.....ne jen že ten vývoj je strašně rychlej navíc se ještě zrychluje. Po 30ti letech sou lidi schopný vytvořit počítač co spočítá 1,6Biliardy výpočtů za secundu....panebože co bude za 100let?......
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Podle mě se Země roku 2350 nedočká,reps se jí nedočká víc jak 60% lidký populace.Důvod???EKOLOGIE...zkoukněte film, kterej sem doporučil a uvidíte sami..a to sem do tý doby ani na ekologii nějak nemyslel...
myslim ze masova destruktivni valka o zdroje mezi cinou a USA spolu z EU nastane drive nez nejaky katastrofy prirodniho razu. za chvili tady bude teplo. poradne teplo.
EverL0st:To sou kecy, si ňákej chytrej. Možný je všechno viď, lidstvo si je vědomo toho co dělá a že brzo dojdou uhelný a ropný ložiska....Na výzkum aleternativních zdrojů energie se vydávají Miliardy EUR a Dolarů ročně,,,O ekologii všichni dobře vědí i tom že by všechno mohlo jít do sraček,....Ekologistický aktivisti dělají z komárů velbloudy.....Jasně teď mi 80% chytrejch členů groweru řekne že nemám pravdu a že všichni na přírodu serou, ale to neni pravda jen se natahuje termín kdy se stím začne něco dělat...nebojte se tohle nebude vypadat jak nějakej film o ekologckých hatastofách, až to dojde do určité hranice tak se všichni na věci vydávající skleníkový plyny vyserou, jenže to nejde hned musí se postupně - vodíkový pohon, hybridní pohon atd...sou zde mraky ekologický řešení, probém je jen v ceně a čim déle tím to bude levnější...
P.S.:Můj osobní názor - Organizace GreenPeace - zelení teroristi
Původní příspěvek od moswa Mr.Figaro-ala Futurama?
...Potřeboval bych skočit jako Fry, to máš pravdu... Né fakt, když se nad tim zamyšlíš, jestli znáš StarTrek, tak ti to musí bejt jasný jak facka....Co koukám tak všechno k této budoucnosti spěje....;
Mno, já myslim, že někteří pánové zde jsou dost vedle.
PLANETA UMÍRÁ !! Takže pokud se dožijeme nějaké globální ( 3 světovka ) války, bude to z čistě ekologických důvodů - boj o přežití. Ostatně v německém tisku se už teď ani moc neřeší domácí politika , ale spíše právě ta světová, jak zachránit Zemi .
Pokud se někdo z vás chystá investovat, zapomeňte na akcie, dluhopisy, zlato. Kupte si půdu. Úrodnou půdu. A tak nezemřete hlady! Penízky co nevidět ( odhaduji dó 30ti - 40ti let ) budou jen takové bezcenné papírky.
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
to Mr.Figaro : no tak je to tvůj názor...nikdo ti ho nebere...ale lidé o tomhle problému vědí už docela ranec dlouho a je jedině dobře, že vědci pracují na takových věcech jako sou hybridní pohony a vodíkový pohony a co já vim co ještě..Nejsem proti postupu vědy....Jen sem konstatoval, že se Země roku 2350 nedočká..za tim si stojim...to je zase můj názor...jestli teda nehrozí ekologická katastrofa světa, proč se největší ledovec na světě během 30 dnů rozpůlil??Náhoda???Proč vyschlo jedno z největších Afrických jezer??Náhoda??Proč Kilimanjaro je téměř bez sněhu???Taky náhoda??Takovejhle případů mám ještě ranec.Chceš další??
GanjaJoe: I ty záškoláku jeden, že Ty nic nevíš o finanční krizi ve 30tých letech.. ..?! :-) už to tu jednou skoro bylo, a prachy nevydržej ani dalších 100let ! Svět k tomu jistým krokem ( a vůbec ne pomalým ) směřuje!
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
Původní příspěvek od Everl0st to Mr.Figaro : no tak je to tvůj názor...nikdo ti ho nebere...ale lidé o tomhle problému vědí už docela ranec dlouho a je jedině dobře, že vědci pracují na takových věcech jako sou hybridní pohony a vodíkový pohony a co já vim co ještě..Nejsem proti postupu vědy....Jen sem konstatoval, že se Země roku 2350 nedočká..za tim si stojim...to je zase můj názor...jestli teda nehrozí ekologická katastrofa světa, proč se největší ledovec na světě během 30 dnů rozpůlil??Náhoda???Proč vyschlo jedno z největších Afrických jezer??Náhoda??Proč Kilimanjaro je téměř bez sněhu???Taky náhoda??Takovejhle případů mám ještě ranec.Chceš další??
Ano ano, máme jen rozdílné názory......
Jenom nerozumim tomu - za 30dnů rozpůlil? To se jako půlil 30dnů a pak se rodpůlil? Myslim že si to špatně formuloval...no to je jedno...Jinak my dnes bordel na zemi neděláme za to můžou hlavně naši předkové a průmyslová revoluce - všude samé továrny a smog....dnes se tato situace spíše vylepšuje.....
Masai_Mara : A co tedy bude když nebudou peníze?Na světě musí být nějaké univezální platidlo, bez pěnez by byla totální anarchie......
padlo tady ze "dojde ropa" ropanedojde, ropy je stale hodne, jen dojde ta "levna" ropa tzn. ropa v oblastech kde je vybudovana infrastuktura, je relativne dostupna etc. ropa zacne zdrazovat ne proto ze by dochazela ale proto ze bude stale drazsi ji tezit a dodavat spotrebitelum...
Mr.Figaro : hmm..tak ok detailisto...během 30 dnů....No a jinak bordel děláme my, předkové za to můžou spíš z menší části (jaderný výzkumy v americkejch pouštích )....dnes se tato situace vylepšuje??Si děláš srandu,ne??Kdyby se dnešní situace měli vylepšovat, tak by teplotní křivka nebyla skoro dvakrát větší než v 70.letech....Schválně,stáhni si ten film a pak takhle diskutuj..jak sem říkal,nezajímal sem se o ekologii a nenechal sem se spacifikovat nějakym filmem...spíš sem pochopil to, co chtěl autor říct...
Masai_Mara : zajímavá myšlenka..nebudou peníze...peníze budou to jediný, co zbyde....
Mr. Figaro: stale se vedou sahodlouhe diskuse cim je zpusobovano globalni oteplovani... samozrejme, sklenikovy efekt etc. ale taky je treba si uvedomit ze zeme jiz trasne dlouho osciluje mezi dobou ledovou a dobou neledovou... nevim uz kolik tisic let trva jedna perioda ale doba ledova celkem "nedavno" byla a je mozne ze se jen blizime k vrcholu tehle "sinusovky" a ve chvili kdy ho prejdeme zacne se zase globalne ochlazovat...
a pocit ze by se neco nejak "vylepsovalo" opravdu nemam, maximalne bych pouzil termin ze uz zeme nejde doprdele tak rychle jako pred 15ti lety ale asi o 1/100 pomaleji....