Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
omlouvam se za OT:hydroponiste plz o radu u NFT jde prochazejici voda do odpadu nebo zpet k roztoku do grow tanku?nejak to nikde nemuzu vygoumatdik za radu...
hoj tak uz mi to dozrava (teda az na tu nebolu te se jeste asi nechce)
tak dnes dostali enzimy a uz budou jen dostavat final solution
tady je par makro detailuůůůůů
1-3nebula
4.mazar
5.durga mata
6.orange bud
7-8.budha
9.k2
jj nejvic mi voni DM..a potom hned nebulkaco je trosku blby tak ze sklizet naraz urcite nebudu...takovej ob a dm uz sou na koseni zbytek dozrava a nebula ma seschy tak max 2 bliznicky...ale jinak si myslim ze se mi to vydarilo....
ale chystam se fakt na hodne velkej upgrade...(uz se pracuje ne stole)
no jsem na to zvedav at se dari ja zas v hlave rozjizdim myslenky o mobilni matkarne/rizkarne ale musim pockat az jestli nam prodlouzej smlouvu na byt na dalsi rok
tak uz se to blizi v pondeli pujdou prvni zraly rostlinky pod kudlu(ob dm k2)po par dnech bude nasledovat budha a MR.nice ..a tak za tyden pude zbytekpak prihodim foto
u domaci vyroby stolu na nft se dela nejcastejsi chyba ze ve vnitrku stolu udelas(ted vubec nevim jak to mam napsat.)..hmm..no proste ze ..sakra.musis to proste vychytat tak aby se ti tam nedelaly "kaluze"...fakt nevim..az me to napadne lip tak ti to sem poslu..
jj chapu nesmi tam bejd dolina diky tak na to si dam pozor!
chco to navohybat z plechu tak a dam to na podstavec kterej teda ted troku upravim aby to nam nemohlo vzniknout...
ted resim pumpu.... asi poridim typ gryzli za 700 a naky drobny ma max vytlak 5m a dopravni max 125l za min mak takovy ty kohouty na hadice takze tim to zreguluju.. to bude ok ne?
mam v planu udelat velkej stul(z hlinikovyho plechu nerez je drahej) a z nen udelam 3 kanaly vy kterejch povali vodicka.. to cely prekrjiju tim co pouzivam jako misku pro vsechny kwetnaky akorat do toho udelam ty diry... do jednoho kanalu pude 5
kwitek takze 15 direk na rockvol ty maly s tim zuzenim..
no a mam otazku jak vysoka by mela byt ta stena kdyz rockwol bude trcet dovnitr tak 4 cm neco pro vzduch a na dne tak 1cm vody
kolik bych mel pocitat pro ten vzduch abych to nejak neprehnal???
dal myslite ze ten lem te kosticky udrzi i vetsi rostlinu kdyz to bude lezet jen na nem??
nechci udelat nakou chybu takze rady jen uvitam..!diky..
zdare kamo..takze
1.cerpadlo.ja pouzivam cerpadlo na drip.20ks rostlin.hodim ti foto.stalo asi 2k..kolem nejak tak..a toto nepodcenuj..a ktomu mam dany profi spoj..1500,-..taky doporucuji..to se proste hodi..protoze to mas bez problemu..taky foto sem hodim..
2.z hliniku?..tak to su zvedavej jak budes porad upravovat ph...zkus si tzajit na nejaky jatka nebo tak neco a osefuj si nejakou umelohnoutnou vanu..da se poridit za malej peniz..ale hlavne ne z plechu atd..to kolisa ph a ec..a silene