Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fota z 19 dne rustu.
Kyticky pekne jedou, a v nedeli po 21 dnech, bych chtel prepinat na kvet. Co vy na to? Uz je to dostatecne rozrostle? A mel bych pred tim jeste ostrihat nejake listy? Dik za rady.
Takze jsem tady s novym updatem. Kyticky jsou v 17 dni na 12/12.
Opet se omlouvam za fotky, ale jeste porad nemam fotak a musim pouzivat kameru. Ale uz snad jenom tyden a mel bych mit digital.
Jinak kyticky vypadaji docela OK, az na to, ze jsem ten scrog nevychytal, tak jak jsem si predstavoval. Kdyby nekdo mel nejake napady, jak to vylepsit, tak sem s nimi.
Jo a fotecky jsou foceny pri zhasnute lampe.
frcila
zdarek kamo paci sa mi tvoj SCROG nahodou je to vichitane a este ak zacinas tak uplne super ked budem mat to uz takto urobene tak budem rad.Ale chcem sa ta opytat nejaky postup ako to ohybas a smerujes do tych ók v tom pletive a ako zastrihavas je to jednoduche ci to ide postupne samo od seba.Dik
to fireant - jo jo. jak rika matko. Je to rizek. Je to napsane na zacatku threadu.
to matko - no zastrihaval jsem to 2x technikou FIM a roztahoval rybarskym silonem. Musis si koupit nejaky mekky silon, aby to kyticky nerezalo. A postupujes tak, ze ustrihnes kousek silonu, zavazes ho kolem vetvicky, kterou chces roztahnout do strany (samozrej ten silon kolem vetvicky neutahujes, ocko nechas dost volne) no a pak uz to jenom natahnes do strany a treba jako ja prilepis ke kvetniku jakoukoliv izolepou (osvedcil se ducktape)
Frcila v 7.dni rastu mas paradne vysoke tie rastlinky je to preto ze idu pod 400W?
Ja mam 7.dni na raste a daleko tak nevzpadaju ako tie tvoje
kukni sem 7.den u mna
Novy update.
Kyticky byly zkoseny nekdy kolem 57 dne 12/12.
Vynos: postacujici
chut a zhulenost: perfektni (nebula byla nejlepsi)
to yavar: ohybal, ale nedostatecne. brzo jsem prepl na kvet. ted se polepsim.
to sancha: asi 4 litry? nejak tak. ted uz mam 11 litrove a novy thread bude nasledovat.
to matko: no musim rict, ze jsem mel prekrasne rizky a to 400kilo tomu dost pomohlo.