Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sirus Slyšeli jste už někdo o nařezávání palic žiletkou. Kámoš řikal, že by to mohlo zvýšit produkci priskyřice ( v těch nářezech).
Pokud to nebude EMO kytka, tak jí určitě řezání žiletkou nepomůže
Původní příspěvek od Sirus Copak tady není nějaký erudovaný pěstitel, který by mi na to dokázal odpovědět?
ne,ne a ne.je to pičovina.podle mě jediná věc,které bys tím dosáhl by byl přesný opak.kytka by nedávala všechnu sílu do palic,ani do semen,ale do toho,aby zacelila díru.podobně jako se ti stane,že při uvazování nalomíš větev,ta se zacelí,ale vývoj na té větvi se zpomalí právě procesem zacelení
Narezavanie stonkov a palic je podla mna absolutna p.....ina. Len tym riskujete infikovanie rastliny od virov az po plesne, a tym zbytocne brzdenie rastliny. Navyse z osobnych skusenosti mozem napisat, ze mnozstvo trichomov nemusi byt priamo umerne sile ucinkov vysledneho materialu. Vela krat ma posadili modely s takmer nulovym pocukrovanim.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Původní příspěvek od WoXxX Slysel jsem o narezavaní stonku ve spod kytka tím dostane šok (zatím neodzkouseno..) zkusil bych to asi cca 3-4dny pred zkosením
OMG o jeden příspěvek výše je odpověď a hned přijde toto
2 Jay-jay : No právě. Mě bylo tvrzeno, že ta kytka se pokusí zacelit tu díru pryskyřicí ze žláz.
Podle mě je to taky píčovina, ale nedalo mi to se na to nezeptat.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Původní příspěvek od Sirus 2 Jay-jay : No právě. Mě bylo tvrzeno, že ta kytka se pokusí zacelit tu díru pryskyřicí ze žláz.
Podle mě je to taky píčovina, ale nedalo mi to se na to nezeptat.
takže díra ve stonku se zacelí pryskyřicí z palic?! voe, to z nich bude jako kapat?
btw. jedinou metodou nabývání pryskyřice je sucho. kytka si nedostatek vody zachraňuje tvorbou pryskyřice, která by měla vlhkost udržet
OMG vytrhnu s kořenama někdy ráno, pověsím na tmavý chladný místo a nechám viset. Nařezávání, opařování apod. vychytávky určitě neudělají z českýho no name bílýho rusa!!
A je to tu zas tato tematika je jak zasek v nekonecnej smicke. Vzdy sa obetuje nejaky skuseny clen (Jay-jay) a bolestne vysvetli JAK TO PROSTE JE...Ale za par prispevkov sa riesi znovu to iste.
CHLAPI PROSTE NEREZAT DO STONKOV, NEMUCIT ROSTLINU, CIM IDEALNEJSIE PODMIENKY TYM KVALITNEJSI TRAVA!