Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lukyn
kááámo to je hodně hodně dobrý.. klobou down...
dej prosím podrobnější návod.. v čem jsi to kořenil.. stimulátory.. jak dlouho...
skus dát každou větev s kořeny do jendoho květináče.)
davej foto jak to jede dál..
K+ už posílám a odlítám, v ghetu u Přemka Tě přivátám...
zdravim te Lukyn
predem dekuji za K+
na koreneni jsem pouzil hlinu na vysev a mnozeni. oba konce jsem seriznul pod co nejvetsim uhlem a namocil do stilulaxu. Do pripraveny hliny jsem si udelal pselkou 2 díry a spelkou do nich nanesl stimulax.Stumilax jsem pouzuval gelovy mslim ze je to Stimilax III. rezi jsem vlozuil do pareniku a udrzoval vlkhkost. jako posrtik jsem pouzival Plagron Phytamin.
Po 4 dnech sem opatrne vyndal rezi z hliny a jeste jednou namocil do stimulaxu. Viz obrazek 1 a 2 v mem prvnim prizpevku
Calzone
ThunderFuck!:
obávám se, že s tím vysycháním se spíše domnívám, že je to nevýhoda, pač to svědčí o tom, že je ta kytka slabší a méně vody spotřebuje, nebo je její kořenový systém horší a méně toho zvládne vypít.
Jinak moc fajn pokus, sleduji.
Zdravim Te calzone.
asi jsem to podal spane. kytka zpracuje stejne mnozstvi vody jako kolegine akorat s ni dokaze lepe hospodarit a nedava na sobe tak znat vysychani(myslim tim svesenim listu dolu,
reszi s 2ma koreny rostou i rychleji to je salsi plus ktere jsem zaznamenal.
cas se nachylil ke konci a konecne vam mohu dokoncit tenhle trhead
Na prvni fotce videime celou rostlinu
na druhe force makro korenoveho systemu
Me predpoklady byly ze by rostliny s 2mi koreny mohly rust rychleji a mit bohatsi kvetenstvi.
jak jde videt na 2. fotografii jeden koren je bohatsi a prorostlejsi nez ten druhy. a bylo to tak u vsech.
Rostlina si necha proste jeden koren jako primarni(hlavní) a druhy necha jako sekundarní)vedlejsí).
A ZÁVĚR:
(jeste dodatek, rostliny rostli ve stejnem substratu stejném míste stejne podmínky)
Růst: rostlina vyrostla jen o neco malo vice cca 2cm nez ostatní ale stonek je robusnejsi a i listy byly sirsi růstové vlastnosti bych videl zlepseni cca 10-15%
Květ: Jak jde videt na fotografii v dalsim prispevku POROVNÁNÍ s normalními 1 kořínkovímy. kvet se zlepsil o hodne vynos je urcite vetsi a i sisky jsou tvrdsi a vůně je intenzivnějsí.
PS: temto pokus chci rozvijet dále protože se rostliny nemohli projvit jak by meli!! Chci videt jak by vypadala 2korinkova rostlina jako outdoor od jara do podzimu!!!
Proto příští rok pokračování!!
Už mam v hlave i druho možnost jak docílit 2 i více kořenů!!
batmen
kořenu mužeš mit klidně _3,4,5,atd když bude mit rostlina dost času na rust a květ ale hezky že tě to napadlo jen tak.Rovnou jsi měl i testnout zasazení např:stonek směrem na: vychod>západ a ve stejnym směru označit i tloušku spodek(vychod)>vršek(západ).takto udělat tři truhliky a nehybat s nimi.Třeba po sklizni budou mit ty větší kořeny na stejny světovy straně nebo to bude podle tlouštky stonku.pěstu zdrávas
Zdravim Batmen
ano korenu jde i vice ale zatim jsem prisel na to jak udelat 4koreny 5 nevim. zkus mi napovedet nebo udelej nejaky experiment
uvidis pristi sezonu jen co se ke mne dostanou rezi(doufam ze to bude brzy) tak zacnu rozvijet a experimntovat
jinak jsem premyslel ze by byla asi lepsi nejaka sativa. ma dlouhe stonky a patra daleko od sebe.....
Živiny pujdou do celé rostliny. tahle metoda by měla smysl za předpokladu že rostlina bude mit dost času na vyzraní.resp vrcholové vytvoření palic. Take druhou věci je jestli rostlina bude vyžší ,mohutnější :nebo jestli jen vyzraje dríve.Nicméně se vše odvíjí od rustové fáze tj čim delší doba v rustové fázi tím větši koreny>kytky>uroda tedy patrně tomu tak bude .Pokus kytka s jednim korenem a kytky s dvouma kořeny má již několik otazniku v samém začátku.Ale bez pokusu nejsou novy koláče tkž fandím