Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pozdrav z ROXY.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

A proč nezavře rovnou celej Václavák? :-) Tam se taky prodávaj tydlecty drógy, nebo ne? To je logika!

Old Post 09-04-2002 v 11:53 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Kde není žalobce není soudce. Problém je v lidech, který bydlí v centru Prahy a vyžadují klid v 10 hodin. Myslím, že když chce někdo chodit spát se slepicema, tak ať se nastěhuje na periferii. Měření hluku je hezká věc, kamarád bydlí na Invalidovně přímo nad Hrobem. Když tam projede nočná tramvaj, tak mu padají ze zdi talíře. Má si stěžovat? Má vyžadovat, aby tam ty tramky zrušily? Myslím že ne. Prostě jen platí daň za to, že bydlí v centru. Na parties v ROXY jsem prožil nejhezčí chvíle svýho života (a nebylo to jen díky meditaci), zažil jsem tam SKUTEČNOU nirvánu, ale nedokážu to popsat slovy. Bylo by mi smutno, kdyby to mělo všechno skončit.

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 12-04-2002 v 21:49 PM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-08-2016 - Pozor na zmrdy - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás