Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » SoG pod 100w-hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

To tak zežloutly listy, když pouštěly kořen...

Fotr woe!

Old Post 14-11-2005 v 11:48 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Aha, tak sorac, moje chybka

Old Post 14-11-2005 v 14:11 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jo jo,jag říká Udl khámo

Dané nové stínítko... home made a v detailu jack herrer,kterej dokwétá z wenku .. kyti jsou 1.den na kwětu... hnojiva.. zatím Kristalon P a K , OBM až dorazí tak Plagron P+K a postřik phytamyn,dále jsem objednal vermesfluid a enzymes +.... Tag se těšte

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Naposledy upravil Dub-Teaser 15-11-2005 v 10:56 AM

Old Post 15-11-2005 v 10:04 AM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Zdárek černý a bílý k tomu
Ta plocha je vymyšlená na 100 a na kwět jsem včera přidal 150w. Lucaloxku,takže je to doopravdy na 250w. wíme? ale psal jsem to...čti!.)

Jinak jsem včera postavil skříň,natřel zevnitř primalexem polar a dostal jsem od mojí nejdražší matky axiální větrák,takže ho dam pro lepší odtah

Až nasbírám dost materiálu,tak rozjedu další thread,zatim aby mi nezakrněli prsty aspoň průběžně informuju.

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 16-11-2005 v 16:59 PM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-06-2011 - SMBOG - 400 W HPS - Hlína - 35 odpovědí
15-04-2010 - 5 ks Apolla - 400 W - hlína - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás