Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no z tech fotek se mi nezda, ze by zesvetlaly. Spise bych rek ze jeste nestihly ztmavnout. Vypada to, ze jde o mlade vyhonky, ktere jsou vzdy svetlejsi a postupne tmavnou ..klidek, mas to pekne...
dlouhán: koukal na tvé SS a chtěl sem se zeptat jak se na sklizni projeví scrog síť... uvažoval sem o ní už dřív, ale nějak sem se neodhodlal...
vim že je toho o ní na groweru mraky, ale mohl by si mi říct jak se ti osvědčila...
29.den květu:
Zdravim, po dlouhé době sem si dokázal udělat čas a pořídit zase
nějaké fotečky... a je to mazec
Začala se docela tvrdě projevovat různost modelů...a také týdenní
zpoždění poloviny z kytek. GWS, Masterkush, a jedna Durga mata
rostou o něco rychleji než ostatní
No posuďte sami
tyhle foto jsou 3 dny staré... zastřihával jsem listi asi před týdnem... rostou dost rychle
už se na to taky chystam, ale žádné rapidní prostříhání listí, jak řikáš jen ty největší co odebírají té enegrie moc....
list napaji/zvetsuji stonek k palici, ne paldu, takze kdyz smiknes ty, nad kterejma uz vetyvka je, je to ok...
nikde sem to tu nenasel-jaky mas pudorysny rozmery??
no jasně, listy nad kterejma je větvička by meli bejt stříhaný klidně i krátce po tom co vyrašili... nenechat je rozrůst někdy až do pořádnejch lupenů...
půdorysný rozměry jsou 80*80*200 - děkuju za upozornění, vůbec sem si toho nevšiml...