Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
invalida...plisen neni optimalni material ale celkem by mi taky zajimalo jestli se z toho neda nic poradneho udelat. jestli to ma vliv na chut tak by se to takle preci melo zrusit ne?......
Zdravim, jednou se mi podařilo stáhnout video výroby hashe pomocí síta, matroš se přes to přesil a pak už to bylo stejný a šup s tim do trouby a poválet trubkou a bylo hotovo
jmenovalo se to:
(T.V.)How_to_Make_Hash_from_Marijuana.mpg
Bohužel jsem si to video smazal :-(
potřeboval bych ho někde stáhnout a nemůžu to nikde najít tak pokud by někdo věděl odkaz, popřípadě průměr otvorů síta
Dík
neco jak satek... jinak to video sem videl taky proto to znamale taky ho nemam.. jen jsem si to pamatoval a jednou vyskousel..
s tim sitem je to jednoduchy..ale tzv vytrep z toho muzes dostat i jinymi zpusoby...
btw jestli ste zastanci sitek a presivani tak uz se asi pidite po co nejemejsim nanositku dostatecne velikosti. tak vam prozradim ze se prave na jedno divate (pokud nemate LCD) v monitoru s obstojnym rozliseni je mrizka ktera ma dost mala (zjistete si roztec bodu) oka staci sehnat nefukcni monitor a sitko jemne (KRACH, BUM, BAC) vypreparovat vytvarovat a sypat.... ja sem jednu dobu sypal prez tv mrizku dokud nezrezla svina jedna
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead