Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm, tak na mě nikdo nemáte, já mám asi tu největší smůlu na světě, ze 7 kytek 6 samců a poslední 2 kytky ještě neukázali pohlaví, jsem si jistej, že při mé smůle do budou zase 2 samci, a to přitom pěstuju v kvalitním substrátu, takže fakt nevim.
dobrej dobrej...mam takovej dotaz...zasadil sem 4 kytky euforie od duch passion...jedna uz zacala kvest ale je to hermous a ma jak palice tak se tam rysujou klasicky bobulky budoucich semen...ty ostatni sou samicky cisty...mam toho hermouse dat pryc?...nebo jim neuskodi...pls poradte
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
pestuju tu euforku outdoor i kdyz je to indoor...jako jde mi to to jestli kdyz ji necham s tema 3mna samickama jestli se to projevi i na nich,,,jako toho hermouse bych pripadne dal ke kamosovi...rozhodne par seminkek rad mit budu ale nepotrebuju je mit na vsech kytkach
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
zdarek tam letos - outdoor - model noname puvodne šlechtene asi ze 3 druhu skanku- - a samcu bylo asi ze 40ks kyti zhruba třetina, asi 14 samcu což jde:-)
Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …
bude nejlepsi kdyz ho das pryc nebo mu budes muset hlidat ty samci bobulky a odstrihavat je driv jak puknou a uvolni se z nih pyl ps seminka rostou na osukany samici taky sem tomu dryv nerozumel
J bych se na to mohl s prominutim vysrat, protoze letosek byl opravdu na jeden velkej chlupatej bobek......Na zacatku asi cca 30 rizku no name outdooru.....mel sem to u babicky takze sem musel zmirnit pocti na 20..... kytky pres 3 metry... babicka ke me prisla a rika ze si sousedi fsimly a tk ze to musi pokacet ( tobylo tak mesic pred sklizni) tak bouhuzelů sem musel kacet no ...preluvil sem ji ze si tam muzu nechat 2 .... skoumal sem a prisel sem na to, ze to sou vsechno samicetak sem vymlatil ty nejmensi..... za cas se ukaztalo ze mam 2 hermace.....cca 1000Kč sem do toho dal a asi hovno dostanu