Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
celkem 18 kusů 4* semena meid in holandia NO Name tak uvidíme
4* semena z géčka něvěme také
a zbytek takováta směs VZM (vysoce zmašťovacích modelů) Které si nikdy neudělali ostudu
ja mam 25 rastliniek z toho 15 mojich z minuleho roka-very goodmodel ibaze trochu nachylny na plesen a ostatne som dostal od kamosa co mal minuly rok klony z viedne-peacemaker.najmensie maju 30cm a tie najvecsie uz 100cm-sadil som na zaciatku aprila-4.mesiac-pre bratov z čr.ked budu takto rast aj nadalej budem mat o zabavu postarane na cely rok!!!!
Hi boys and girls
ddt : very nice strains man! Doufam ze postnes fotos!
Ted k tomu co pestuju:
semena:
Kush x Citral (PoG)
New Purple Power (nirvana)
Passion 1 (DP)
Buddha x Mazar x Hawaii (viridis)
Swazi x Skunk (highguality seeds)
rizky:
From Visioncreater (British Columbia) MMSS- MightyMite/SuperSkunk
MMSS x Early Gold
MMSS x PBBTW (Pineberry x Burmese x Timewarp)
MMSS x PineBerry
From Dubi (Spain)
Brazil x Cambodia Haze
From Bahala Na! (UK) 2 krizence Pakistan landrace s Dutch genetics.
a rizky od meho kamarada:
G13 x BW
Nebula
Mothers Finest
Big Bud
a jeste some no names...
O poctu kytek co od ceho mam se nebudu ani zminovat ponevac to sam nevim
Tak vam vsem preji dory a bezproblemový grow a bohatou urodu.
A ještě přibyl PwP a Mother Finest(řízky)
Jinak zase jak psal ddt a WirusH, množství není důležité, ale myslím, že něco kolem 40-45kusů, ale vždycky to mám z někým. Jinak jak je napsané klon, tak to je z klonů a kde semena, tak to je ze semen.
P.S. Možná ještě budou tak 2-3genetiky od mého kamaráda, ale jenom po 1kousku, to mně už fakt stačí, ale i tak počítám s tím, že mi z mých 3políček zbyde tak 1-2.
sakrish to aby se clovek stydel to sem napsat. Zcela hrde jedu samy no name. A to dokonce tri ruzne Kadzopadne mi jedny jedou lip nez kdejakej extrovni model co sem tu videl tak uvidime. Taky jich par privazuju k zemi tak aby trceli nahoru jen listy a paldy (docela se to hodi kdyz bydlite nekde kde je dots videt z okoli) taksem pak hodim fotky az to zacne kvest. Ju ks? No neco kolem 60ti (dve pole,dva stromy,sklenicek -aletamnemuzou zustat - a ctyri mam za oknem)
P.S.Na podzim bych sem pak dopsal co komu z toho zbylo .....
no ja zacinam a mam jednoho Jocka Horrora a 3 no name mam je 14 dnu a sou tak 15 cm velke hlavne jock se ted dost vytahl ... mimochodem nabizite neko seminka? treba durbana nebo early girl klidne este i jecka herrera (u nej sem ochotnej dad za seminko hodne money )
Takze v boji proti nedostatkum letosniho podzimu (uz aby byl) se pripoji v nejblizsich dnech i ww, budhha (ten asi pude do skrine). bouble guum,passion jedna a taky pomerancovy neboli oranzovy (v irsku taktez i protestantsky) bu (neboli poupě) )))))))))))))))))))))))
8 kytek venku noname a 1 žraloka
jinak do konce tohoto měsíce pujdou na export asi dalších 20 sazeniček co jsou zatím za oknem.Z toho jsou 5 power plant a zbytek nějaky noname!!!Tak uvidíme v zaří a na podzim .-))
tk teda ja pokracujeeem no,tento rok sa mi zo sklennika pozera na svet krasnych 10 kuskov marleysu, 5 kuskov nebuly, tak isto sensi staru, a 4ks durbani (sensi seeds) a na co som patricne hrdy su 3 kusky nadherneho bubblegumu. Asi tak stvrtinu som vyskusal vobec nestrihat a ako sa na to pozeram, vobec to nelutujem Vyzera to na rok straveny v kozmickom haaji