Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 majklovec > Menu je stale viditelne. dik za chvalu, ale tohle je jen takova blbost... objevis-li chyby, postni mi prosim PM, psal jsem to jenom tak ve fofru.....a navic.... !
Tak, do softiku na http://www.sweb.cz/viridis/software dodelana nabidkova okna, at se nemusi furt psat (coz nesnasim). Opravena chybka pri mazani, dodelana aspon nejaka napoveda (velmi mala ). Neni-li tam jeste nejaka chyba zasita, mela by to byt konecna verze. Volne k dispozici.
Opravdu výbornej soft, já jsem si to musel psát ve Wordu a to je moc pracný:-) Tady je to brnkačka.
Jinak, když už mám možmost sem něco napsat, tak bych chtěl vyjádřit pochvalu všem přítomným zapálencům. Je až k neuvěření, na co všechno nepřijdete, aby vaše kytí bylo lepší a lepší...:-) Máte můj obdiv.
Davno. pradavno byl napsan tento univerzalni gumak. Po odstraneni hesel davam k obecnemu prospechu - vytvorte si databazi podle sveho gusta. Ke stazeni zde.
Vhodne pro jakekoli databaze. Zdarma.
Dobrá práce pánové, jen tak dál, ještě k tomu nějak doplnit o mailování dat na grower server, aby se daly konečný údaje i s foto posílat do nějaký společný databanky tady na groweru.