Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě něco mě napadlo, já budu mít ten truhlík na tý střeše vedle štítu toho domu, tak mě napadlo, že bych tam mohl zhotovit takovou konstrukci z plexiskel, takovej malinkatej skleníček
Ale nééééé igelitáky. Já myslím silnější folii Tu koupíš třeba v zahradnictví a nebo v drogérii. ale šlo by to i z obalu na sešity některý jsou totiž tlustší
Původní příspěvek od CHOURIS Ale nééééé igelitáky. Já myslím silnější folii Tu koupíš třeba v zahradnictví a nebo v drogérii. ale šlo by to i z obalu na sešity některý jsou totiž tlustší
ahaaaa tak to jo, bude to asi levnější řešení než ty plexiskla
Sklenik a foliak to je panove ROZDIL...ve skleniku to roste mnohem rychlejc a patyrka rostou s vetsim rozestupem nez ve foliaku...ve foliaku sou sazenicky proste mensi, ale zato s vice patyrkama (mluvim teda o sazenickach, nevim presne jakej je rozdil ve sklizni rostlinky pestovany ve skleniku vs. foliaku... Kazdopadne lepsi je sklenik!
To máš jako když koupíš akvárko. Takže si myslím že to bude Pěkně mastny.Víš kolik dneska stojí sklo??? I s ohledem na finance je pro tebe lepší foliák . A vymněnit to za skleníček můžeš během sezony vždycky.
Původní příspěvek od CHOURIS To máš jako když koupíš akvárko. Takže si myslím že to bude Pěkně mastny.Víš kolik dneska stojí sklo??? I s ohledem na finance je pro tebe lepší foliák . A vymněnit to za skleníček můžeš během sezony vždycky.
tywoe v akvárku je to sklo tlustý 1,5cm a je to sklo, já bych měl plexisklo0,3(0,4), sice je trochu dražší, ale je lehčí
myslimže 5metrů čtverečních ňákýho obyčejnýho by byl tak do 500, eště bych potřeboval ňáký šrouby a ůhelníky, ale to je tak 50
Původní příspěvek od CHOURIS Hele to fakt netuším na kolik to víjde. Ale z dědkem jsme byli kupovat nějakej čtverec(asi1,5 x 1,5m) a stal 700. Ale tojsme zadělávali kus balkónu
ja sem kupoval metrovej čtverec na vlepení skla do dveří u PC a stál mě 150 a když se toho koupí 5m v kusu tak to bude tak 450