Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
futeW: jo s tim orionem mas asi pravdu, taky mi to prijde ze uz to neni ono. Ale porad me to bavi ho poslouchat - uvidime jake bude teritorium2...
predchozi tvorba PSH se mi porad libi, jako treba repertoar naprosto genialni album, hlavne tak a ted, wichovy beaty rulez... Pry ted budou PSH zase delat nejake album, doufam ze bude jeste letos
co se tyce marpa, tak to je podle me hrozna sracka, dalsi drsnak co ani neumi poradne rymovat.
tak ja nevim lidi mam na ten hiphop kemp jet? ja si tady v nasem meste moc hh neuziju, byl sem tak max na 3 hh koncertech a proto me ten kemp hrozne laka
to si kur kamo! ja tam byl stejne jako na vsech predchozich rocnicich a nemuzu si stezovat (snad jen ty non phixion). Aaa kalba nehorazna, huleni sem tam mel hromadu a nezbyl ani drobecek. co te tam nejvic bavilo?
Jé já vám závidím, povidejte, já si budu představovat, že sem tam byla taky. Naposled sme tam byli, když byla eště cihelna, krásný počasí, jen ten konec a návrat do reálu byl takovej nepříjemnej.
tak to ti nepovim pac sem lezel total na plech ve stanu a slysel sem ho z dalky je to haluz, vic jak tri konziky (2,5 h) nevydrzim na nohou a ti mamrdi davali nejlepsi crew az vecer, hned po sobe. to proste nedas pokud trochu kalis.