Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Helikoptéra?? No poznáte ze sprintu ganju na 10m od jiné rostliny? No a helikoptéra je 10x rychlejší a 10x dál. Termovize u nás?? Znám tyhle schýzy(jednou jsem měl v kapse palici a když jsem viděl dopraváky myslel jsem že jde o kamuflovaný útok na mě), ale s tímhle si starosti nedělejte.
cabík:ja keby som mal 100 pecentnu istotu že to boli oni tak neváham a idem si pre moje rastlinky s5 ani by som im nič nevravel proste by som sa večer vybral na ich pole a zobral si čo je moje.A potom nove pole vyberaj s velkou predvídavosťou
ked zoberies len svoje rastliny tak budu vediet kdo im chodi po poli. radsej ich zober vsetky a zasad len svoje a ich niekomu daruj (ak si ich nechces nechat)
No jo ty stihy znam. Dycky mam pocit ze mi outdoor nekdo vodhali ale pak si rikam ze abychnakou kytku poznal ja sam, tak to musim videt trochu z blizka. Nicmene corky a naprasilove sou takze opatrnost je na miste. Clovek nikdy nevi...
Is it illegal because people love it or
do people love it because it is illegal
Zdravim, jestli to chces hodit do zahrady (tak jako ja), tak neni nic lepsiho nez si udelat "zelenou" ohradku z TYCKOVE fazole. Opravdu je to ta nej vec, kterou jsem behem meho 3-leteho pestovani objevila a otestovala se 100% uspechem.
Chce to tak 2-3 (mozna i 4, sadit na preskacku) radky nasadit kolem v teto dobe a dalsi 2 (kolem toho) tak do pulky cervna (ale to se musi uz vic zalevat ). Tak ted mi tu maminka oznamila ze jich - tech radku ma byt vic (ja jsem tam dala 3 - vic se mi nechtelo )
A asi nejdulezitejsi vec je - sehnat si dloouhee tycky, a ke sklizni si sehnat naky delsi dvojak - zebrik sice se potom kyti dooost vytahnou, ale je to jen +.
--> super sklizen, fazole vam budou drzet vlkost a posezeni mezi kytickama jako palmama taky stoji za to, hlavne kdyz kotelne vali slunicko a vy se tam muzete vyvalit v chladecku pekne s limcou nebo kafickem...... wuaah, uz at je aspon cervenec!!!
Mnoho zdaru vsem growerum