Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem hulila v chorvatsku a v itálii.Pokaždý úplně jiný prostředí, ale nádhera.Je to pohoda svalit se na pláži vedla moře a vnímat ty zvuky a barvy a šplouchání moře...ush abych tam zase byla!
tak nejdal se mi podarilo si zahulit v thajsku.v deset rano jsme,ja a muj kamosh, prileteli do hlavniho mesta odkud jsme hned jeli na jih k mori,do nejakeho stredne velkeho mesta[ciste na uhad!].po ubytovani v hotelu[tezko se to da nazvat hotel,ale taijci to tak nazyvaji]jsme vyrazili na obhlidku[informovani o fsech busech-zajimavy system,auto pick up bez strechy[prach i strach v ocich,ridici totalne nevedi,nebo nechteji vedet pravidla sil. provozu] pro 6-7lidi.jeden takovy jsme si vychytali hned u hotelu s prekvapkem.uvnitr totiz sedel kamos se svoji holkou[svet je opravdu maly].samozrejme, prijemne,udivene tvare potom siroke usmevy.k nasimu,i jejich udivu,jsme prijeli o den pozdeji nez oni a ubytovali se vedle v hotelu.pohoda. tak jsme vyrazili do nocniho "thailandu".Sqela podivana,fsude ruzova svetla a samozrejme male, krasne thaiky[my jsme je tehdy nazvali kurvicky,kdo tam byl ten vi jak to chodi ],ktere k vam leti s horkymi usmevy na taktne hrajicich tavarich[asi na to maji skoly,nebo je to talent] .kdyz jsme prosli jednu takovou zonu a prisli na plaz a sedli si tam na pokec pribehl k nam zarostly,mozna necim speednuty,thajec, ktery nam nabidl[uhadnete co?]model .po shlednuti obsahu[velmi tmava zeleno-hneda barva se skvelou vuni]jsme ten obsah koupili.na nestesti nikde nemneli "king-size" papirky jenom maly,ale vite jak se to rika,co je maly to je mily a zapaleny jeste milejsi.tak jsme tam lezeli,nohy v vode, joint v puse.na ostove pred nama byla asi nejaka kalba s fireshow a ohnestrojem.[samozrejme ze jsme zhulili fsechen model]probudili jsme se az rano a to naprosto okradeni[stesti ze jsme meli vetsi cast v hotelu,ale to tez neni moc bezpecne!]no co dodat skvela dovolena.
no, tak posledni dobou, jako by se stema zahranicnima zazitama roztrh pytel
...zjarato byl trip na jih italie, kde he zhulilo kvanta skanouru s shitem a +jeden den sme litaly zpapirovany poplazi 20 km tam a z5
+nakup mistniho shitu (nedoporucuji: drahe a nekvalitni)
..leto v plnym proudu, ...huraa hulit do chorvat, a na tripa do skal u more....
...a pak, co treba vyrazit na festak Top var pohoda k nasim bratrum??
-kupa skunku + nakej ten shit a bylo to tam super!!
..cestou zpatky na MAY DAY v Bzenci.. ale to uz zas byl papir........
...proprseny podzim v CR??
-to se raci spaluju v kanade!
PS. Vsem dopurucuji navstivyt Vencouver B.C.!!!!
-kanadsky velokomesto na zapadnim pobrezi, obklopeny horama a plny japoncu a cinanu.
ALE!! indoory tam maj fakt sileny, out ani nemluvim, +jim tam roste na horskejch loukach spousta houbicek
Nejdal od sud jsem asi hulila v Banffu, Kanada. Nebo dal je Mexico? Mno, ale tam, TAM to chutnalo!! Verim tomu, ze to byla nejkrasnejsi travicka co jsem zkusila. Predstav si to, slunicko zlute, more modro-zelene (tmavy, bylo to na pacificu myslim), obloha uplno azuro, pisek co trptjel, kyticky barevne, prosta krasa. Malovat si tak v tom zahratim pisku....
V Banffu to mas taky paradny - v udoli, vsude skalisty hory vysoky krasny. Ale tam to bylo krasny jednou na houbickach, pod mostem sme sedeli a koukali na tu krasnou uplne pruzracnou reku co tekla primo z ledovci - to byla krasa.
Původní příspěvek od blou Nejdal jsem hulil v Australii,ted bydlim v Hollandsku,takze tady.Mel bych otazku.Chystam se do Egyptu,a nevim jestli se tam da nejake huleni sehnat.Diky.
Tieto prazdniny som stravil s kamosmi 3 tyzdne v Egypte. Samozrejme ze sa tam da zohnat celkom dobry grass. V Cairo je to dost drahe, no na juhu su ceny celkom dobre a material tiez. Odporucam mesto Luxor. Tam sme zakvasili na 3 dni a hulili. Byvali sme v hotely NewEverest (alebo tak nejak). Kamos Mustafa (povodom zo Sudanu) zabezpeci velmy dobry sudansky stuff za dobru cenu. Zacali sme to kurit 4 ludia, no po chvilke kamos odpadol a tak sme to dohulili len 3 hulici. Dohromady asi 13 jointov. Spraskali sme sa ako prasce. Citil som sa ako v gamese Prince of persia.Pocul som kadejake nadherne zvuky, ktore sa menili od uhla otocenia mojej zhulenej hlavy (neviem ake to boli hudobne nastroje, ale zneli nadherne). Potom som zalomil na streche na nejakej kratkej drevenej lavici. Zobudil som sa nad ranom na to, ze mam zmeraveny krk a okolo mna kikirikalo aspon 1000 kohutov so 100 nasobnou ozvenou. Bolo to uzasne! P.S. Ak tam nahodou pojdes, nechaj si od Mustafu porozpravat pribeh o lenivych sudancanoch (je to bomba!!!)
Hulim vsade kde sa da. Za hranicami to bolo minuly rok v Maroku na piesocnatej plazi. Zoznamili sme sa tam so super ludmi (K2Isham&Zinneb&...I forgot...).Dali sme hash.Potreboval som si odbehnut a tak ma napadlo, ze si to skraslim bosy po piesku.Zrazu som mal taky divny pocit, ze piesok je plny spiny a vsade su porozhadzovane ostre predmety, ziletky nevynimajuc. Skocil som hned do vody.Tam zas plavali kadejake cierne sacky a zdochnute ryby. Bol to des!Neviem posudit,ci to bolo skutocne, bol som fuckt out. Potom som hulil v Holandsku, Dansku , Nemecku (Berlin-stanica ZOO-super kriky) a naposledy toho roku v Egypte (stoji to za to stravit aspon jednu noc v pusti a poriadne sa tam spraskat).
Ja jsem hulil nejdal od domova asi v Turecku. Bylo to fakt super. Brcka na plazi jsou uplne vo necem jinym. Dovezl jsem si tam tak gramik skunku a skurovalo to tam nehorazne! Rekl bych ze hodne zalezi na miste gde huli!
--------------------------------------------------------------------
[grup]