Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
najlepsie ako omedzit hulenie je ked ta najdu flojdi s vacsim mnozstvom,a hrozi ti 5 rokov na tvrdo a musis chodit na testy.pred tym som kuril kazdy den a teraz som nemal od januara.....ale je to dost krute.......
2 kutas: nemas se za co stydet. udelat hrubku prece muze kazdej ( i opakovane), aspon ja to tak beru, takze i to moje opravovani nebylo nic jinyho nez upozorneni mezi reci peace
Já vydržel po zimních prázdninách 3 týdny z vlastní vůle. Ale pak jsem začal kotel víc chlastat a to není úplně nejlepší. Takže zase vesele hulím! Jinak fakt nechodit do knajpy a nebývat po večerech venku.
ja hulim stale,, matros mam stale.. teraz ani neviem kedy som mal prestavku(jeden den staci aby som to volal prestavka nie? )
..ale co scem povedat.. pred 2 rokmi som mal pauzu(ja som si chcel dokazat ze to vydrzim ) okolo 40 dni a proste som to vpohode vydrzal.. treba to tak vidiet.. ze proste nebudes hulit a tak to bude.. treba sa s tym zmierit a ide to potom.. ale teraz by som do toho asi nesiel
no, menší pauza před maturou by se hodila, mě by spíš stačilo jenom omezení, nehulit každej den ale jenom o výkendech a bylo by to ok si myslim
Poslední tak rok a půl hulim už každej den a občasná přestávka je dobrá, rozmyslim si ppár věcí a ono to potom i víc zmastí
Dneska je to pátý den co nehulím a nemůžu si to vynachválit!
Takové množství energie co teď mám jsem už hodně dlouho neměl. Člověk si to uvědomí až z toho věčného kolotoče hulení vystoupí. Normálně se bojím znovu začít
ja jsem z vas fakt na rozpacich. je mi skoro 29. prvniho speka jsem mel nekdy v šestnacti - ňáký děsný zeli. zhruba od osmnácti - devatenácti hulím kvalitní hulení. v rozpacích jsem, protože jsem nikdy takovýhle problémy neměl. nikdy jsem teda nehulil nějak pravidelně a nikdy jsem nespadl do nějakýho třeba čtrnáctidenního kolotoče - každej den aspoň jedno brko. ale je to proto, že mám k hulení respekt a nechci si do hlavy vyhulit díru.
biscuit:rešpekt tebe.Lebo ja mam teraz za sebou ten 14 dennz kolotoč a fakt v hlave tu THC dieru mam.Asi si dam pauzičku lebo aj som zistil že ked sa huli každy den tak to neni take ako si zapalím špeka raz za čas
Původní příspěvek od biscuit ja jsem z vas fakt na rozpacich. je mi skoro 29. prvniho speka jsem mel nekdy v šestnacti - ňáký děsný zeli. zhruba od osmnácti - devatenácti hulím kvalitní hulení. v rozpacích jsem, protože jsem nikdy takovýhle problémy neměl. nikdy jsem teda nehulil nějak pravidelně a nikdy jsem nespadl do nějakýho třeba čtrnáctidenního kolotoče - každej den aspoň jedno brko. ale je to proto, že mám k hulení respekt a nechci si do hlavy vyhulit díru.