Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hulení a učení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Rastr.cz
Nový Člen

Karma uživatele Rastr.cz - 0% Pěstitelská

Palec dolů Učení je shit hh Příspěvek č. 33

Toto tema je velice zajimave............ja kdyz se zpuknu, tak matematiku vuuuuubec nedavam. Vlastne zkoro nic.........vetsinou sem tak zhulenej ze ani nevim kde sem a proc.
PEACE

=R.A.S.T.R=

Old Post 08-02-2008 v 07:23 AM
Rastr.cz je offline   Profil uživatele Rastr.cz   Find more posts by Rastr.cz   Foto galerie člena Rastr.cz   Click here to Send Rastr.cz a Private Message   Add Rastr.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Pohodička ouuu... Příspěvek č. 34

zdravím,
zkouřenej se učit nemůžu....prostě mi to neleze do hlavy ale spíš z hlavy...no co... to je vše....

čááu

smoke the sensii!in babylon is very bad reality..

Old Post 08-02-2008 v 09:21 AM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rus
Stálý Člen

Karma uživatele rus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

A tiez sa mi zda, ze ked si dam az po uceni, tak to funguje ako Shift+Del

Old Post 08-02-2008 v 23:01 PM
rus je offline   Profil uživatele rus   Find more posts by rus   Foto galerie člena rus   Click here to Send rus a Private Message   Add rus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yvory
Stálý Člen

Karma uživatele yvory - 91% PěstitelskáKarma uživatele yvory - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace

Old Post 19-02-2008 v 17:45 PM
yvory je offline   Profil uživatele yvory   Find more posts by yvory   Foto galerie člena yvory   Click here to Send yvory a Private Message   Add yvory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nekdy to je v pohode..pac sem do toho uplne zažranej a všechno vnimam..ale nekdy zas nevnimam vubec nic

Old Post 19-02-2008 v 18:25 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od yvory
Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace

no na to by som sa moc nespoliehal. na anglinu to mozno zabralo, ale skus matiku. alebo skus nieco co ta nebavi

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 19-02-2008 v 19:05 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Jednou mi matika fakt sla a dokonce i bavila. Ucil jsem se treba literaturu, ale stejne to clovek musi precist vicekrat

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 19-02-2008 v 21:07 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

no pokial ta to zacne bavit, tak mas to najhorsie zasebou
horsie je to s predmetmy ktore ta vobec nebavia a aj keby si si dal Hydrobiopuvodneindoormutovanejbandoutrpaslikunaoutdoorholandskero-cosenormalnesellizačtyřišéďo tak ta bavit nezacnu

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 20-02-2008 v 10:01 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yvory
Stálý Člen

Karma uživatele yvory - 91% PěstitelskáKarma uživatele yvory - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Matiku, sem se nikdy neučil a asi ani nebudu. U angliny nešlo vo to že mě to bavilo, nebo nebavilo, prostě sem se to chtěl naučit(musel sem) a bez menších problémů to šlo. Ráno když sem se probudil, tak sem ani nevěřil co všechno si pamatuju. A taky dyž sem se to učil tak sem se na to dokázal dokonale soustředit. Vod tý doby nemám ani trochu problém. Peace.

Old Post 04-03-2008 v 18:23 PM
yvory je offline   Profil uživatele yvory   Find more posts by yvory   Foto galerie člena yvory   Click here to Send yvory a Private Message   Add yvory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Učení a hulení nejde dohromady, ale to není nic proti tomu chodit každý den zčazený do školy. To už to vůbec neleze do hlavy, navíc nejsem celý den schopen se nic naučit, ani když jsem pálil třeba ráno.
Peace

Old Post 04-03-2008 v 19:10 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*SMOKETHATSHIT*
Nový Člen

Karma uživatele *SMOKETHATSHIT* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

jj mezi hulem a ucenim sem si vybral to hulo a do skoly ? tam se chodim jen zcuzovat...

grow it , smoke it , love it

Old Post 27-02-2009 v 07:55 AM
*SMOKETHATSHIT* je offline   Profil uživatele *SMOKETHATSHIT*   Find more posts by *SMOKETHATSHIT*   Foto galerie člena *SMOKETHATSHIT*   Click here to Send *SMOKETHATSHIT* a Private Message   Add *SMOKETHATSHIT* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaby
Nový Člen

Karma uživatele Jaby - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

mne huleni k uceni teda nedokope, ja si zcadenej ve skole dycky akorat uvedomim ze se ucim totalne nepotrebny veci tak na to seru a radsi si kreslim nebo spim. kazdopadne nezkourenej do skoly moc casto nechodim, kdyz neni co hulit tak sem radsi doma

Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?

Old Post 28-02-2009 v 15:29 PM
Jaby je offline   Profil uživatele Jaby   Find more posts by Jaby   Foto galerie člena Jaby   Click here to Send Jaby a Private Message   Add Jaby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

Na střední jsem hulil, odmaturoval jsem se samejma. Hulení mě nikdy neomezovalo. Dycky jsem se dokázal přinutit... pak přišla vejška, tam to bylo dost liberální a to jsem se zhuloval v baru každý večer. Jednou jsme se s kemou zhulili na přednášku a bylo to psycho. Všici to z nás cejtili... takže tisíce nepříjemných pohledů. Pak už jsem to ani nezkoušel, co bych taky z toho měl. No zaplať pánbůh Vš jsem udělal taky se samejma, nepodcenil jsem přípravu, a tak mi štěstí přálo. Co si ale pamatuju, tak tam bylo dost looserů a to ani nic nepožívali a po prvním semestru skončili. Myslím, že přístup ke studiu je hlavně o osobnosti a že tráva je to sekundární...

Old Post 28-02-2009 v 16:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lajbrik
Stálý Člen

Karma uživatele lajbrik - 75% PěstitelskáKarma uživatele lajbrik - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

[účet odstraněn]

Old Post 20-02-2010 v 10:54 AM
lajbrik je offline   Profil uživatele lajbrik   Find more posts by lajbrik   Foto galerie člena lajbrik   Click here to Send lajbrik a Private Message   Add lajbrik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
camisole
Nový Člen

Karma uživatele camisole - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Hoši zjistil jsem, že to je o vůli, já když vím, že to učení prostě na zítra nespěchá a že jsem schopný se to naučit o přestávkách tak to neřeším, neučím se skoro vůbec, a když si dám par prdů kolem 7 tak mě baví se učit slovíčka do Angličtiny a Němčiny to sem schopný naučIT se tak dvakrát rychleji a snadněji než normálně, naposledy to bylo na Orange buddy, ale prostě podle mně to není o tom, že hulíte nebo ne, protože byse vám nechtělo stejně tak či tak a né že to je ganjou.

Old Post 21-02-2010 v 12:10 PM
camisole je offline   Profil uživatele camisole   Find more posts by camisole   Foto galerie člena camisole   Click here to Send camisole a Private Message   Add camisole to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vivec
Nový Člen

Karma uživatele Vivec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Jde o to, že od přírody líného člověka to brzdí ještě víc. Určité předměty, nebo konkrétní případy (jako třeba ty slovíčka, nebo věci na vš kterou si vybereš a tedy tě zajímá se o nich dozvědět něco víc) to asi může i podpořit, ale jinak si myslím, že by se mělo trávě holdovat až po učení Někdo to třeba zvládá, ale nám lenochům přináší odkládání a nedodělávání spojené s ganjou jen nepříjemnosti. A mít ten návyk naučit se - a pak zábava od začátku je podle mě k nezaplacení. Sám s tím bojuju. Tak hodně zdaru, školou povinní

Old Post 10-03-2010 v 16:09 PM
Vivec je offline   Profil uživatele Vivec   Find more posts by Vivec   Foto galerie člena Vivec   Click here to Send Vivec a Private Message   Add Vivec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2010 - Hulení a kompy - 22 odpovědí
14-11-2005 - Hulení v cizině - 32 odpovědí
25-08-2005 - Hulení u moře - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás