Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto tema je velice zajimave............ja kdyz se zpuknu, tak matematiku vuuuuubec nedavam. Vlastne zkoro nic.........vetsinou sem tak zhulenej ze ani nevim kde sem a proc.
PEACE
Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace
Původní příspěvek od yvory Čuss
Já vo prázdninách měl dělat reparát z Angliny, jediný dni kdy sem se učil byly tři dny před reparátem, a probíhalo to tak že sem sed na motorku sešel sem se s kámošem dali sme si špeka a já se šel učit nikdy bych nevěřil že to dám a dal sem. Masakr. Vod tý doby když se mám něco důležitýho učit tak jedině zkouřenej. Peace
no na to by som sa moc nespoliehal. na anglinu to mozno zabralo, ale skus matiku. alebo skus nieco co ta nebavi
no pokial ta to zacne bavit, tak mas to najhorsie zasebou
horsie je to s predmetmy ktore ta vobec nebavia a aj keby si si dal Hydrobiopuvodneindoormutovanejbandoutrpaslikunaoutdoorholandskero-cosenormalnesellizačtyřišéďo tak ta bavit nezacnu
Matiku, sem se nikdy neučil a asi ani nebudu. U angliny nešlo vo to že mě to bavilo, nebo nebavilo, prostě sem se to chtěl naučit(musel sem) a bez menších problémů to šlo. Ráno když sem se probudil, tak sem ani nevěřil co všechno si pamatuju. A taky dyž sem se to učil tak sem se na to dokázal dokonale soustředit. Vod tý doby nemám ani trochu problém. Peace.
Učení a hulení nejde dohromady, ale to není nic proti tomu chodit každý den zčazený do školy. To už to vůbec neleze do hlavy, navíc nejsem celý den schopen se nic naučit, ani když jsem pálil třeba ráno.
Peace
mne huleni k uceni teda nedokope, ja si zcadenej ve skole dycky akorat uvedomim ze se ucim totalne nepotrebny veci tak na to seru a radsi si kreslim nebo spim. kazdopadne nezkourenej do skoly moc casto nechodim, kdyz neni co hulit tak sem radsi doma
Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?
Na střední jsem hulil, odmaturoval jsem se samejma. Hulení mě nikdy neomezovalo. Dycky jsem se dokázal přinutit... pak přišla vejška, tam to bylo dost liberální a to jsem se zhuloval v baru každý večer. Jednou jsme se s kemou zhulili na přednášku a bylo to psycho. Všici to z nás cejtili... takže tisíce nepříjemných pohledů. Pak už jsem to ani nezkoušel, co bych taky z toho měl. No zaplať pánbůh Vš jsem udělal taky se samejma, nepodcenil jsem přípravu, a tak mi štěstí přálo. Co si ale pamatuju, tak tam bylo dost looserů a to ani nic nepožívali a po prvním semestru skončili. Myslím, že přístup ke studiu je hlavně o osobnosti a že tráva je to sekundární...
Hoši zjistil jsem, že to je o vůli, já když vím, že to učení prostě na zítra nespěchá a že jsem schopný se to naučit o přestávkách tak to neřeším, neučím se skoro vůbec, a když si dám par prdů kolem 7 tak mě baví se učit slovíčka do Angličtiny a Němčiny to sem schopný naučIT se tak dvakrát rychleji a snadněji než normálně, naposledy to bylo na Orange buddy, ale prostě podle mně to není o tom, že hulíte nebo ne, protože byse vám nechtělo stejně tak či tak a né že to je ganjou.
Jde o to, že od přírody líného člověka to brzdí ještě víc. Určité předměty, nebo konkrétní případy (jako třeba ty slovíčka, nebo věci na vš kterou si vybereš a tedy tě zajímá se o nich dozvědět něco víc) to asi může i podpořit, ale jinak si myslím, že by se mělo trávě holdovat až po učení Někdo to třeba zvládá, ale nám lenochům přináší odkládání a nedodělávání spojené s ganjou jen nepříjemnosti. A mít ten návyk naučit se - a pak zábava od začátku je podle mě k nezaplacení. Sám s tím bojuju. Tak hodně zdaru, školou povinní