Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
¨Jen si to zavolejte hehe... kdoví, jestli přileze Ne dělam si srandu
Třebas i ta improvizace ve Woodstocku je dobra.... a jak to přejde na Villanova Junction... hodně se mu to povedlo...
Jo a nějak furt nechápů jednu věc.... určitě jste si všimli, že při Voodoo Chile když kamera zamíří na diváky, tak tam stojí jenom hlouček lidí.... já to vůbec nechápu.... to jim jel vlak? Fakticky.... jde to vidět při těch posledních skladbách.....
Hendrix hrál totiž až na konci (k tomu se váže jedna historka s bujarym večerem předtim ), tak si asi většina hipíků řekla že cesta domu je eště dlouhá a vyrazila zpět do civilizace dřív
taky mi to přišlo divný
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
To jo, ale já to vůbec nechápu... řiká se, že Hendrix tam byl snad nejvyhledávanějším účinkujícím a po půlce tam před nim stojí hlouček lidí a jinač samej binec. Teda já kdybych tam jel, tak mě nikdo neodtrhne:-)