Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslím ze olda na konci 2 stránky to popsal dobře,... enzymy ano, ale jak začneš dávát Final nebo Rippen tak už prostě ne, chápu že asi hlavně ne společně... jinak jestli jěště potom přidat do závečného flushe enzymy mi prijde blbost, ale možná...??? nevim, nemám v tom zkušenost, logicky bych řekl že už NE.
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
mokie - tywe - dával jsem vždycky enzymy na průplach a jak Ti šmakovalo???
Když dáte enzymy na závěr (dávám po Ripenu), neucejtíte prakticky žádný hnojky. Kytky nechávám na enzymech 2 dny + 3. den bez vody.
Buba: když dáš enzymy, tak kytka rychleji spapá hnojky, co má v sobě a je pak připravená na novou velkou porci. Takže před samotným podáním třeba Ripenu jsem vždycky na jeden den dával očistnou enzymovou kůru.
Pokud máte EC metr a systémek, kterej to umožní (cirkulační, bublák), tak tam můžete zjistit, že když budete kytky dopovat hnojkama 14 dní v kuse, tak pak začne přijímat pomaleji a pomaleji (hodnota EC bude klesat dost pomalu). Když jim ale dáte enzymy, jsou pak jak Otesánek!
UdL - no vidíš woe, já jsem jen na krabičce viděl nepoužívat s enzymes+ behem finalu - protoze mozná final obsahuje hodne enzymu...to newim...proto to tu resim, jak co nejvic vychytnout tu konecnou fázy..
každopádně chuť tvejch modelů je super a jestli to takhle dáváš tak OK, můžu potvdit, že to funguje a chutná dost slušně
jo tak jestě prozrad jaky enzymy používáš ? CannaZym ???
osobne jsem ted dal 5dní jen final a 3jen vodu a smik...
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
Apofiss: proč by si hnojil květakem na konci sklizně?? Na konci sklizně máš přeci už jen čistit...promin, ale nejak mi to nejde do hlavy... <EDIT> nevim ani kolik dni se aplikuje ripen před sklizni a uz vubec ne jestli se snese z hnojkama...použivam FS...jen se mi zda divny jeste neco pridavat do ripenu, kdyz vlastne plni takovou ulohu, kterou plni...mysliš, že kvetakem jeste neco doženeš?
23
Naposledy upravil indicky-konopi 02-03-2006 v 18:57 PM
Chápej, Ripenem neflushuješ (i když po něm už tolik nemusíš), ale dáváš kytce najevo aby už zkápla a dala rychle všechno do pálek.Flushing až pak...a zajímalo by mě, jestli by Ripenu v jeho snaze bránilo podávání kwjeťáku...
mam rastlinky uz pripravene na dekustaciu
viac tu
7.8.2006 FS pomer 2ml/L
8.8.2006 FS pomer 2ml/L
9.8.2006 o 23.00 mi zapina lampa,zaliate davkou FS v pomere 2,5ml/L o 11.00 vypina rano o 7.00 kontrola tvrdosti smackutelne v prstoch
10.8 kontrola 22.00 uz nafuknute o polovicu sisky,22,30 zaliate tym istym pomerom a to cele uz 1.den cely len tma
V příspěvcích 136 a 137 jsem se to snažil trochu zdokumentovat. Final je dobá věc , chce to jen trochu času , tak týden a projeví se to velice , nafouknou se paličky,když to pak proplachujete vodou PH 4,5-5 tak nic neucítíte, aspoň se to tak doporučovalo. Tady je odkaz na mé foto. http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=9
...mate nekdo zkusenost s pouzitim FS u venkovek..?...letos tim chci pomoct Nevilles Haze a zajimalo by me, jestli si tim nezaseru pudu pro pristi rok...dik za smysluplne odpovedi...
to bubik: to ma zaujima tiez. chcel by som pomoct Big Bud Super Skunku , EM a SkunkxHaze ... tiez by ma to zaujimalo.
Kolko dni to budes aplikovat? v akej koncentracii? a kolko dni pred zberom upustis od toho?
laicky sa na to pozeram a zasrat podu by to nemalo, ved to sa do jary nejako upravy ... hoci zlozenie FS vobec nepoznam
takze FS out .... slobodno?
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
bubik: Jasne, Final Solution jsem pouzil venku u lowryderu, narust hmoty palek behem 10 dnu cca o 15%. Pudu si tim nezaseres, ba naopak final solution pudu cisti. Doporucuji!!
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
stoned...dik moc, to sem chtel vedet...jinak stejne jako muzsranami: kolik si toho daval na konev a jak casto..?...ja sem predpokladal, ze tu flasku vyleju na 3x behem 14 dni...