Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 70w sodík-podkroví...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Piškutek
Stálý Člen

Karma uživatele Piškutek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Je to ze semínek......Musim sehnat 150w(není tlumivka a startér ze 70w vhodnej i na 150w???),mám sehnanou cooltube, takže pohodička....Jinak větrání řešený je a kytek tam bude tak 6.......No a chci zkusit ScroG a poté možná SoG........tak co myslíte že by bylo lepší a na co kolik kytek?????????Thanx za rady............
................................................ZATIAL.....................................................

BECAUSE I GOT HIGH

Old Post 11-03-2005 v 11:46 AM
Piškutek je offline   Profil uživatele Piškutek   Find more posts by Piškutek   Foto galerie člena Piškutek   Click here to Send Piškutek a Private Message   Add Piškutek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A_b
Stálý Člen

Karma uživatele A_b - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

SoG bych rozjizdel s vice kytima a mensi vyskou skrine aby se dalo rychle prepnout a at zabiraj co nejvic mista. Ale klidne se da jet i normal vyska. SroG bych si byt tebou dokonale promyslel, ale s tvymi rozmery skrine bych sel do H jak rikal nakasi. Vertical by byl vzhledem k tvy vysce skrine nerozumny. 6 kytek muze byt, ale promysli v jaky vysce: bude mrizka, budes prepinat. Procti thready s H- scrogem. Mas v umyslu to resit az v dalsim projektu ne? na starteru to byva napsany pro jakou wattaz je dimenzovan. kdyz si vyberes z cenikuu vselijakych elektro obchodu nejakou tlumivku ci starter tak mas vystarano, jen to chce projevit zajem at je vse efektivni. hodne zdaru

Old Post 16-03-2005 v 15:28 PM
A_b je offline   Profil uživatele A_b   Find more posts by A_b   Foto galerie člena A_b   Click here to Send A_b a Private Message   Add A_b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piškutek
Stálý Člen

Obecné new grow....snad už to vyjde Příspěvek č. 35

Ceezt tak se sem zase hlásil, tak mrazyï ustoupili tak je nová posádka skřině od kamoše, ale zas venky...jen aby bylo na léto co huliť....a pak už chci pořádný semena.....
No tak 1)kytka je asi PURPLE ROSE...po fimu se hezky větví nato že to je outdoor.....
2)noname vůbec se nevětví

3)noname tay jen nevětvenej...

4)detail na větvení 1 kyti

5)Její vršky.....

6)celek před týdnem

7)celek dnes

8)výbojka kterou tam mám....nevím jaká je to watáž,páč mi běží na 70w kompletu,ale ůplně stejný pomlíkovaný,jsou 160w a taly běžely na tom 70w kompletu...tak please poraďte..

Tak se majte a raďte...nemám tam hodit H-Scrog na lepší prosvitnost???Zalévám zálivkou se OBM každý tři dny...a postřik Bi-algeen S90.....Teploty jsou akorát 18-25.......
...............................................ZATIAL...............................................

BECAUSE I GOT HIGH

Old Post 06-04-2005 v 19:31 PM
Piškutek je offline   Profil uživatele Piškutek   Find more posts by Piškutek   Foto galerie člena Piškutek   Click here to Send Piškutek a Private Message   Add Piškutek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Nazdárek fakt to vypadá dost v poho,ale chtěl bych se tě zeptat co tak vše potřebuji,abych si tohle taky zhotovil,protože bych chtěl taky nějakou takovou zázračnou skříněčku :-) Kdyžtak mi něco písněte s radami s čím mám začít,protože semínka už klíčí a jsou to fakt ušlechtilé vzorky. Dík

Old Post 08-04-2005 v 14:59 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piškutek
Stálý Člen

Obecné Today aktualization....... Příspěvek č. 37

Zdáárek tak jsem tu zas s new photoz....
Vyndal jsem tu neznámou sodíkovku a hodil jsem 70w Philips Son-t a 70w osram son-t.....a přibila scrogová mříž...páč jsme ale hlavy zkouřený, tak jsme jí udělali asi o cenťák větší

Noo teplotky ideální den okolo 27C...ale den maj přes noc....a noční teploty(při tmě) nevím...

No to je tak vše tady foto:
1)celek
2)asi PURPLE ROSE...jediná se větví....
3)náké nóném...
4)taky noname..prej fiala....
5)sodíky....
6)vršek tý větvěný....
7)á nový dětičky ze kterejch budou matky když se chytnou...tím děkuji kamarádovi, kterej mi je grátis nechal....dal mi JACKA HERRERA A BLUEBERY....a z HERERKA jsme udělali 2 malý....

tak drřte palce..
..........................................ZATIAL....................................................

BECAUSE I GOT HIGH

Old Post 09-04-2005 v 15:40 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-01-2007 - 70w sodik poprvééé :) - 17 odpovědí
13-08-2003 - 400W sodík,orange bud-pokračování - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás