Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak je to 60 hodin od doby co jsem zalil SUPERBUDem, na kvetu jsou 7. den a zacinaj chlupatet ve vetsi mire, nemam ale asi dost zkusenosti na to ybch rekl jakej podil na tom ma ten superbud, kazdopadne za tech 7 dni se z kytky co mela 31cm stala kytka co ma 62cm...
- IGNORANCE IS BLISS -
- the road of life is rocky and you may stumble too, so while you point your fingers someone else is judging you -
Pomalu se tohle tema tak nejak propadlo do dejin casu a vubec nic se tu temer neviresilo takze na groweru vo Superbudu nic urcujiciho neni tak sem chtel tohle tema obnovit a chtel se zeptat lidi co uz ho pouzili zvisuje /snizuje vynos skuruje lip/hur zkracuje dobu kvetu Diiik moc mejte se PEACE
Takze nejaky prakticky veci:
info: 13kytek - 1x400w a 1x600w hydro
zalil jsem 4den kvetu 1ml/1,5L na kytku
6den zacaly vsude rust chloupky.
dneska 29den kvetu palice obrovsky a obsipana cela kytka.
tak za 20dnu budu sklizet takze dam vedet jak je na tom s vynosem a kvalitou.
halo, halo...zda se mi to nebo hydroponieplus.cz prestala mensi baleni SuperBudu nabizet? Proc zrovna ted? Lepsi dobu si uz asi vybrat nemohli...nevite o tom nekdo neco vic prosim? Nebo kde jinde na netu se da SuperBud sehnat? dik, K.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
2cabik: do vikendu dodam fota. dneska prijde kamos s fotakem.
Muzu potvrdit je to dost rozdil:-))) ale ma to jednu nevyhodu kdyz ho pouzijete plus spravna chemie tak po prepnuti na kvet 20-22den se zacnou kytky pod tihou palic lamat!!!
taky aplikuju SUPERBUD,myslim,že to neni vůbec špatný a dá to rostlince ty správný grády,aplikoval jsem ho 4X a myslim,že je to vidět viz indoor by matrixx,akorát ta cena je šílená
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
servus,
taky se pripojim... superbud sem koupil na hydroponiiplus za 250kc takova mala lahvicka, udelal sem z toho asi 3zalivky... zacal sem to aplikovat pozde-kdyz byly asi 30dni v kvetu ale jinak hned druhej den (hlina!) po prvnim zaliti bylo znat ze ty palicky sou tvrdsi, jinou zmenu sem nezaznamenal...
Čágo kolegos zajmalo by mě jestli pomocí toho SUPERBUDU ukočíruju Nevilles ve skříni 120cm.Jestli to zastaví růst i u 100% sativy tak je to ....
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
já to zkoušel na Passion #1,venku a naprosta spokojenost, ale žadné skuš. s Nevilles ve skříni, ale určitě to stojí za zkoušku. já bych se toho nebál a šel do toho go go go go go !!!!!!!!!!
Waw vipada to jako poradnej uspěch, asi to taky vyzkoušim. V chemii sme se učili že rostlinný hormon je ethen, je to na dozrávání květů a plodů, a používají to potravinářský společnosti na dozrávání ovoce a tak. Problém je v tom, že je to plyn, takže pro aplikaci by se musela kytka umístit do vzduchotěsný komory. Takže kdo to chce vyzkoušet? Nehlašte se všichni