Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim, že by byla dobrá soutěž jak tady už někteří z vás psali, o samodomo ručně vyrobenou vychytávku týkající se hulení,motání,drcení,energitku,vodnici atd... Prostě jakoukoliv vychytávku (samozdřejmě ručně zhotovenou a stručnou fotodokumentací její výroby)....
No tedy, jdu sem, abych soutez prodlouzila, aby bylo vice napadu a tady toho je jako maku! To je vyborne, to mam radost, nicmene asi nejlepsi bude, abysme kazdy z nas vybrali, ktere tri zadani se nam zdaji nejprijatelnejsi a pak vybereme tri autory na oceneni a jejich tri souteze si postupne dame
Nebudeme vybirat prvni, druhe a treti misto, proste mi sem jen kazdy napiste, kterych tri soutezi byste se radi zucastnili a pristi pondeli to spocitame
hoj sice soutěž už je uzavřená ale snad se nikdo nebude zlobit za můj návrh! Když jsem tam četl ty návrhy o nej uválenej joint napadlo mě to snad umí každej ! ale co takhle uválet něco jiného co je reálné zapálit a celé vykouřit ??? každej pošle foto 1 nebo 2 svého výtvoru kolik papírků použil třeba i kolik gramů bylo potřeba! třeba krásně uválená růže s okrasnejma lístkama vypadá moooc hezky a věřim že tu je sposta lidí co pomocí svojí fantazie uválej věc neskutečných tvarů zatim cuzzz....
Osvin-Musís lépe císt! Soutez nejni ukoncená,jen más napsatmjakejch trí soutezí,by ses zúcastnil.
Já bych vyrábel drtic
Nejlepsí príspevek do FAQ.
A asi bych zkusil ten hydro sytem.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Samozdrejme jsem pro mnou navrhovany hulici nastroj-fajfku(rucne zhotoven nebo nejak vylepsen) Pak asi nejlepsi Hydro,aby si zas smlsli indooraci...
Takze:
1.Rucne zhotoveny hulici nastroj(fajfka)
2.Hydrosystem..
3.Nevim...(nejhezci fotografie nejakeho utvaru-reka,skala...)
1) ručně vyrobená vychytávka (-:cokoliv hulení se týče:-)((foto,postup))
2) nejlepší kamufláž pěstírny pro nežádoucí oči a nečekané vlezlé návštěvy (foto)
3)nějakou kuriozitku nejzajímavějc smotlího jonta (-:kterej se dá zhulit:-)
Já si myslím že by nebylo od věci udělat soutěž o nejlíp a nejzajmavěji smotnutou larvu.Vyděl sem už spoustu skvělých až nepochopytelných spůsobů a fíglů.Nejvíc mě zatím dostal špek ve tvaru tulipánu, který měl dokonce i lístky.zatím zdarec
"soutěž".
- že by nikdo v ničem nesoutěžil a nakonec by nejlepší tedy něco vyhrál.
- nebo o nejlepší "outdoor" vypěstěnou během zimy. Nejlépe za sněhových podmínek.