Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo, jxe zdá. Ale to bude asi nějakej provokatér, mrkni se, kde je všude aktivní a uděláš si obrázek. Psal že byl na prodejní akci našich radiolokátorů v USA - takže provokace
přátelé, já souhlasim, trest smrti nejen pro pěstitele, ale hned pro každýho, kdo ví co to je marihuana...a bez soudu..musíme vymítit zlo dokud to jde..a to důkladně!!!
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
Ale hlavně proboha neproflákněte naše stránky, jinak ho tu do hodiny máme, na to vemte jed. Ikdyž on si je asi stejně jednou najde
citace:
Tímto chci apelovat na poslední neurony ve vaší šedé kůře mozkové, které se ještě brání podlehnout peklu a bezmoci působení THC, které křičí,"ne já nechci přepadat důchodce, nechci vykrádat benzínky, nechci krást mamince snubní prsten, ne, nechci zabít kočku své babičky" apeluji na poslední kousek vašeho zdravého já. Nenechte své já otrávit do posledního zbytku. Nahlašte se naší agentuře, odevzdejte již dnes marihuanu na Policii, jděte se léčit a podepište a šiřte petice
Hotovej Los Dementos Čurákos
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no neboj, na to mám grower moc rád
bambusák: já bych je spíš pověsil na stromy, aby byli ostatním pro výstrahu, páč to už by se v novinách objevovaly články "Marihuana zabíjí - tři odsouzení xmrti za potah z brka"
přátelé, tan článek mi otevřel oči!! jdu se udat, odevzdat to hnusné zlo, tu prokletou sklenici, co mám doma,...snad když budu prosit o milost...ušetří můj bídný život, óó´jaxem mohl být tak slepý?! už žádné mrtvé kočky všech babiček na celým světě!!!
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
Hehe, mrkejte na to, co mi od mr. beat.biga přišlo:
Zdravím Tě Ramone,
věř, že marihuanu kouřím skoro denně již 9 let a je to nádhera. Vím,
že jsi asi pobouřen co píšu, ale já se tím bavím, nemám rád když se
veřejně něco nekriticky propaguje a tak jsem si udělal takové
recesivní dýchánek a bavím se u pokouřeníčka kolik lidí bere vážně
naprosté absurdity, které propaguji. Bav se, usmívej se a nevěř všemu,
co se píše a děkuji Ti za krásný email.
P.S.: Je zajímavé, jak může vyznít text, když nepoužíváš emotikony:-)
Je to i nastavení zrcadla, stupidním bojovníkům proti konopí.
Ola Beatbig
Sháním dárce
Najde se prosím někdo kdo mi daruje krev(možno i srdce), krevní skupina nerozhoduje(nejraději mám AB.
Pište na moji emailovou adresu.
P.S.:finanční odměna jistá
Jo takže ftipálek jóó?
No ale stejně sem si říkal že neni možný aby tohle někdo normální myslel vážně. Nicméně si docela dobře dovedu představit jak se vypálenej za monitorem gebí všemu co mu lidi napíšou. Takovej hračička.
Hele a neni to někdo z Groweru? Jen se přiznejte
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."