Dudušek
malý pěstitel
|
Sorry, dnes nafotím maminku a zítra nebo pozítří sem hned hodím fotečku. Nevím, proč píšete harymu??? To nemůžete napsat mně?? Co je s Nickusem, to teda nevím:-( Já mam teda 1maminku, bohužel není vyselektovaná, protože mi zbyla hold jen jedna holka. Dále udělám výběrové řízení na člověka, kdo by chtěl se o maminku dále postarat - samozřejmě z našeho týmu, protože já jsem osobně s touto genetikou velmi nespokojen a ani se ji nechystám pěstovat:-( pro mě to byly zbytečně vyhozené peníze, ale snad se Vám ostatním bude líbit. Jestli se maminky nikdo neujme, tak jsem nucený nedávat řízky, ale větve(mám totiž problémy se skříněma a z osobních důvodů nemůžu mít doma pařníček a svítit na to). Momentální stav, když se teda nikdo neujme na tu maminku do konce dalšího týdne, tak si první dva zájemci můžou přijed pro první 2-3větve na osobu. Jsem nucen dávat zatím mín větvý, než jsme se domluvili z důvodů, že je jen jedna maminka a jsem na to asi sám. Pište prosím do PM!! Pořadí na větve nebo komu budu předávat maminku jsem pochopitelně napíši. Ještě jednou opakuji, ať neotravujete haryho, když s tím nemá nic společného. Ještě jestli jste teď někdo na groweru a chcete fotku hned, tak ji můžu udělat na mobil a poslat mmskou a jestli ji sem někdo pak hodíte.
|