Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Plagron Phyt-amin - phytamin -něco o PHYT-AMINu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
PirátTEK
Stálý Člen

Karma uživatele PirátTEK - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

tak phytamin kuopis normalne v obchode tak kdys budes hledat tak se dozvis jak se pouziva tet mi ale v grov sopu rekli ze ho mam strikat 1-2 za tyden a na kvet do zalivky a kdyz ho koupis tak se snad zeptas jak to pouzivat ne?

Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....

Old Post 11-02-2004 v 18:02 PM
PirátTEK je offline   Profil uživatele PirátTEK   Find more posts by PirátTEK   Foto galerie člena PirátTEK   Click here to Send PirátTEK a Private Message   Add PirátTEK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PirátTEK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 34

Na začátku se píše, že phytamin rozředěnej se kazí .. zajímalo by mně, jestli někdo neví, jak dlouho vydrží namíchanej dvoulitr ve tmě a při 20 stupních .. vydrží měsíc?

Old Post 16-02-2004 v 14:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjik
Stálý Člen

Karma uživatele ganjik - 60% Pěstitelská

Zkušenosti Příspěvek č. 35

Někdo už by měl udělat pořádek v tom, jak a kdy a s jakým účinkem. Já to asi nebudu, ale sdělím zkušenosti s obojím a když se někdo přidá, třeba dojdeme k nějakýmu rozumnýmu závěru.

DO ZÁLIVKY jsem přidával jednu sklizeň - od začátku růstu až do flushing.

Další "rok" jsem POSTŘIKOVAL i během květu (vlastně jenom během květu).

Parametry: microdrip, 400 W, cca 12 kytek.

Moje zkušenost je lepší s postřikem a to hned z několika hledisek:

1) spotřeba

- při postřiku vám nějakej ten půllitr vydrží fakt až do halelujah
- při přidávání do zálivky v tom poměru, kterej je uvedenej (tj. myslím, že 3-4 ml/l) dojdete k šílený spotřebě, já jsem tam za 1 sklizeň nechal celej půllitr.

Takže rozdíl ve spotřebě je značný ...

2) viditelné rozdíly

- po použití v zálivce rozdíl byl - chuť, trochu vůně, vzhled už ne tolik
- při postřiku rozdíl byl značný - velké množství pryskyřice, lepší vůně i chuť (vysadil jsem cca týden před sklizní, flushing též týden)

... stejně tak v chuti a vzhledu.

Závěrem bych z vlastní zkušenosti tedy doporučil postřikovat, jak z ekonomického důvodu, tak z důvodu kvalitativního. Nechci, aby jste toto brali jako jedinou bernou minci - je to jen názor a zkušenost.

Zatím čauky a hodně úspěchů s Phytaminem a vynalézáním a hledáním jiných kouzel.

Ganjik

Old Post 17-02-2004 v 13:31 PM
ganjik je offline   Profil uživatele ganjik   Find more posts by ganjik   Foto galerie člena ganjik   Click here to Send ganjik a Private Message   Add ganjik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
litlle stoney
Stálý Člen

Karma uživatele litlle stoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

On se pravdepodobne kazi i nerozredeny, mel jsem ho u skrine a den o de dne smrdel cim dal vic. Vzdycky po postriku jsem musel vyvetrat kompletne celou mistnost... Smrad me pripominal neco jako slepici hovna...
V jake teplote je nejlepsi skladovat PA nebo jakakoli jina kapalna hnojiva?

Old Post 19-02-2004 v 14:22 PM
litlle stoney je offline   Profil uživatele litlle stoney   Find more posts by litlle stoney   Foto galerie člena litlle stoney   Click here to Send litlle stoney a Private Message   Add litlle stoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

já ho davám do lednice a je ok

Old Post 19-02-2004 v 15:02 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

To sem rad ze sem nasel tohle tema...chci se zeptat - uz tri mesice sem PA nepouzival a tak mi vesele zevluje u skrine...tak se chci jenom zeptat jestli se s nim nemuze neco stat (abych to pak nenastrikal a bum)
dik

KE?

Old Post 27-02-2004 v 20:40 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
armaggedon
Stálý Člen

Karma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

to little stoney; s tym smradom mas pravdu,ono to fakt smrdi ako hovno.

Old Post 28-02-2004 v 23:02 PM
armaggedon je offline   Profil uživatele armaggedon   Find more posts by armaggedon   Foto galerie člena armaggedon   Click here to Send armaggedon a Private Message   Add armaggedon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele armaggedon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Skladování hnojiv a Phytamin Příspěvek č. 40

Cus lidi...

Skladuju všechna hnojiva a přípravky zásadně v lednici....
...dřív jsem to tak nedělal a většina přípravků skutečně "voněla".....dle mého názoru není ani nijak štastný řešení namíchat si zálivku (postřik) na několik dní dopředu....samozřejmě mluvím o BIO-hnojivech (např. Plagron)....

....PhytAm. taky používám, je to dobrá věc..... postřikuju celou rostlinu, až do úplného smáčení....max. 3x za celou dobu květu a to v poměru 3ml/1L odstáté vody.....první postřik provedu 20-25. den květu.....Postřik vždy aplikuju ihned po vypnutí lampy, tedy vždy ve tmě.....
Nepoužívám PA tedy nijak často, nebot si myslím, že je to zbytečné....reakce rostliny je skutečně několik dní, jak tady už někdo zminoval, proto vidím velmi časté postřikování jako dosti kontraproduktivní.....

.....čus....

Old Post 01-03-2004 v 09:47 AM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 41

Rea a máš ho v lednicic chráněnej proti světlu? Já teda jo

Old Post 01-03-2004 v 11:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

salam aleikum!!
dotaz k plagronu: mám koupenej Plagron na růst, plagron na květ a Phyt-amin ( postřik ). Hnojit jaksem pochopil mám 4ml/l 1x týdně. Jelikož po přepnutí na režim 12/12 nechci mooc hnojit na kořeny, mohu Plagron použít ve formě postřiku? S tím, že bych to kombinoval s Phytaminem..

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 08-03-2004 v 19:03 PM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Realist: zdar metlaku tak jak si tu psal ze se phytamin pri pokojove teplote zkazi a smrdi tak sem si k nemu dneska cuchnul no a ...... malem sem se poblil . Chci se optrat jestli ho mam vyhodit nebo ho muzu vesele pouzivat dal ...... s plynovou maskou

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 09-03-2004 v 21:17 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rybmen
Stálý Člen

Karma uživatele rybmen - 46% PěstitelskáKarma uživatele rybmen - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Hm,tak phytaminek nejedu tentokrát podle dávkování od výrobce,ale naordinoval jsem ho sám, a to sice:a jelikož mám menší prostůrek,naředím si ho tak do tří decek a postřikuju 4-5x denně(+ 1x za noc)po dobu 3 dnů a pak 4 dni pauza,s kytkama od začátku nebyl jediný problém,krásně zelené listy neosychají,nekroutí se nevadnou,zkátka plné života.
Tagže dle mého názoru a zkušeností,častější používání
Phyt-aminu rozhodně kytkám neškodí,ba naopak...

Don't worry be happy!

Old Post 19-04-2004 v 01:34 AM
rybmen je offline   Profil uživatele rybmen   Find more posts by rybmen   Foto galerie člena rybmen   Click here to Send rybmen a Private Message   Add rybmen to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rybmen! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rybmen
Stálý Člen

Karma uživatele rybmen - 46% PěstitelskáKarma uživatele rybmen - 46% Pěstitelská

qwěti Příspěvek č. 45

Tudle sezonku dostávali kytí 3x tolik P-A co říká návod a...

Don't worry be happy!

Old Post 09-05-2004 v 19:35 PM
rybmen je offline   Profil uživatele rybmen   Find more posts by rybmen   Foto galerie člena rybmen   Click here to Send rybmen a Private Message   Add rybmen to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rybmen! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

hiddenK Příspěvek č. 46

hiddenK: jo

Old Post 20-06-2004 v 20:26 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

urcite je lahsie zalozit novy thread, nez listovat o mesiace dozadu.....ale zatazuje to ostatnych. Nemyslim tym seba. papa

Old Post 21-06-2004 v 15:20 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Myslíte, že má cenu Phyt-Amin používat na outdoor?Já myslim, že jo.Rozmejšlim se totiž, jestli si ho mam objednat z hydroponieplus.Kdyby byl za pakatel, tak se nerozmejšlim, ale 450 je dost.
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se phytamin smyje deštěm, nebo se hned vstřebá do listu a nelze smýt a jenom se vstřebává?
dík

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 23-06-2004 v 01:47 AM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás