Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak phytamin kuopis normalne v obchode tak kdys budes hledat tak se dozvis jak se pouziva tet mi ale v grov sopu rekli ze ho mam strikat 1-2 za tyden a na kvet do zalivky a kdyz ho koupis tak se snad zeptas jak to pouzivat ne?
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
Na začátku se píše, že phytamin rozředěnej se kazí .. zajímalo by mně, jestli někdo neví, jak dlouho vydrží namíchanej dvoulitr ve tmě a při 20 stupních .. vydrží měsíc?
Někdo už by měl udělat pořádek v tom, jak a kdy a s jakým účinkem. Já to asi nebudu, ale sdělím zkušenosti s obojím a když se někdo přidá, třeba dojdeme k nějakýmu rozumnýmu závěru.
DO ZÁLIVKY jsem přidával jednu sklizeň - od začátku růstu až do flushing.
Další "rok" jsem POSTŘIKOVAL i během květu (vlastně jenom během květu).
Parametry: microdrip, 400 W, cca 12 kytek.
Moje zkušenost je lepší s postřikem a to hned z několika hledisek:
1) spotřeba
- při postřiku vám nějakej ten půllitr vydrží fakt až do halelujah
- při přidávání do zálivky v tom poměru, kterej je uvedenej (tj. myslím, že 3-4 ml/l) dojdete k šílený spotřebě, já jsem tam za 1 sklizeň nechal celej půllitr.
Takže rozdíl ve spotřebě je značný ...
2) viditelné rozdíly
- po použití v zálivce rozdíl byl - chuť, trochu vůně, vzhled už ne tolik
- při postřiku rozdíl byl značný - velké množství pryskyřice, lepší vůně i chuť (vysadil jsem cca týden před sklizní, flushing též týden)
... stejně tak v chuti a vzhledu.
Závěrem bych z vlastní zkušenosti tedy doporučil postřikovat, jak z ekonomického důvodu, tak z důvodu kvalitativního. Nechci, aby jste toto brali jako jedinou bernou minci - je to jen názor a zkušenost.
Zatím čauky a hodně úspěchů s Phytaminem a vynalézáním a hledáním jiných kouzel.
On se pravdepodobne kazi i nerozredeny, mel jsem ho u skrine a den o de dne smrdel cim dal vic. Vzdycky po postriku jsem musel vyvetrat kompletne celou mistnost... Smrad me pripominal neco jako slepici hovna...
V jake teplote je nejlepsi skladovat PA nebo jakakoli jina kapalna hnojiva?
To sem rad ze sem nasel tohle tema...chci se zeptat - uz tri mesice sem PA nepouzival a tak mi vesele zevluje u skrine...tak se chci jenom zeptat jestli se s nim nemuze neco stat (abych to pak nenastrikal a bum)
dik
Skladuju všechna hnojiva a přípravky zásadně v lednici....
...dřív jsem to tak nedělal a většina přípravků skutečně "voněla".....dle mého názoru není ani nijak štastný řešení namíchat si zálivku (postřik) na několik dní dopředu....samozřejmě mluvím o BIO-hnojivech (např. Plagron)....
....PhytAm. taky používám, je to dobrá věc..... postřikuju celou rostlinu, až do úplného smáčení....max. 3x za celou dobu květu a to v poměru 3ml/1L odstáté vody.....první postřik provedu 20-25. den květu.....Postřik vždy aplikuju ihned po vypnutí lampy, tedy vždy ve tmě.....
Nepoužívám PA tedy nijak často, nebot si myslím, že je to zbytečné....reakce rostliny je skutečně několik dní, jak tady už někdo zminoval, proto vidím velmi časté postřikování jako dosti kontraproduktivní.....
salam aleikum!!
dotaz k plagronu: mám koupenej Plagron na růst, plagron na květ a Phyt-amin ( postřik ). Hnojit jaksem pochopil mám 4ml/l 1x týdně. Jelikož po přepnutí na režim 12/12 nechci mooc hnojit na kořeny, mohu Plagron použít ve formě postřiku? S tím, že bych to kombinoval s Phytaminem..
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
Realist: zdar metlaku tak jak si tu psal ze se phytamin pri pokojove teplote zkazi a smrdi tak sem si k nemu dneska cuchnul no a ...... malem sem se poblil . Chci se optrat jestli ho mam vyhodit nebo ho muzu vesele pouzivat dal ...... s plynovou maskou
Hm,tak phytaminek nejedu tentokrát podle dávkování od výrobce,ale naordinoval jsem ho sám, a to sice:a jelikož mám menší prostůrek,naředím si ho tak do tří decek a postřikuju 4-5x denně(+ 1x za noc)po dobu 3 dnů a pak 4 dni pauza,s kytkama od začátku nebyl jediný problém,krásně zelené listy neosychají,nekroutí se nevadnou,zkátka plné života.
Tagže dle mého názoru a zkušeností,častější používání
Phyt-aminu rozhodně kytkám neškodí,ba naopak...
Myslíte, že má cenu Phyt-Amin používat na outdoor?Já myslim, že jo.Rozmejšlim se totiž, jestli si ho mam objednat z hydroponieplus.Kdyby byl za pakatel, tak se nerozmejšlim, ale 450 je dost.
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se phytamin smyje deštěm, nebo se hned vstřebá do listu a nelze smýt a jenom se vstřebává?
dík