Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Deprese A Spatna Nalada???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

Nápad 4C3 Příspěvek č. 33

taky se snazim nejist kdyz na me pride zrafka.ale nekdy tomu schvalne podlehnu-sem totiz hubeny a potrebuju pribrat

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 30-10-2002 v 18:46 PM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

No dneska už ani nevím, co to deprese je...
Ale o to víc žasnu sama nad sebou když si vzpomenu co se to dělo :-)))
Jenže stejně nevím jestli vím co to skutečná deprese je, pořád ještě jsou mý (i mnohých z vás) problémy strašně malicherný, ale proč nám tolik vymývaj mozek to taky nevím...
No jak říká můj přítel už nepřemejšlej, hoď se do meditace a žij!
Tak žiju a snažím se nenimrat ve věcech nepodstatných, jen asi někdy neodhadnu co je a není nepodstatné :-))).

A po hulení to jsou sice kolikrát těžký schízy, paranoia atp, jenže v tomhle stavu si stačí říct že všechno je směšný a toho se sržet - tahle mantrická terapie v rauši funguje a navíc účinněji a intenzivněji :-)))).

a btw. lidi co vám říká tantra? metidace? to jsou skutečný léky nejen na depresi...
Starejme se především o sebe abysme rostli a sílili a dokázali milovat a tím svým blízkým a lidstvu vůbec pomůžeme ze všeho nejvíc...

Žij a nech žít...

Old Post 31-10-2002 v 06:27 AM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karbos
Nový Člen

Karma uživatele Karbos - 16% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 35

Dobrá věc na deprese, i ty post-doprese po "špatném životním stylu", je třezalka. Prodávaj to v lékarně bez předpisu, je to přírodní produkt-žádná chemka, a já s ní mám dobré zkušenosti. Tak to třeba zkuste

Old Post 02-11-2002 v 10:52 AM
Karbos je offline   Profil uživatele Karbos   Find more posts by Karbos   Foto galerie člena Karbos   Click here to Send Karbos a Private Message   Add Karbos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tak webindo já to mám stejně jako ty nebo pála žáhí a někteří další.
Taky mi všichni připadají takoví vyrovnaní, a taky, hlavně, proto, že můj život byl po dlouhou dobu jedna velká deprese (zvlášť posledních pár let), jsem se pokušel ji zahnat tou činností těla - prací jako (podvědomě) ty, a taky to mám lepší, když se z toho vypíšu, a taky hned tak hned onak, taky těžko hledám s kým si o tom popovídat, taky zdokonaluju svoje léčebný metody, a taky mi na to dělá dobře muzika (ale jednu dobu jsem na tom byl tak špatně, že ani muzika nepomáhala), a taky jsem "přemejšlel o ostatmích lidech proč se chovají tak jaxe chovají a co je vůbec jejich cílem a jestli je to správné , jestli si vůbec uvědomují samy sebe a následky svýho chování", a taky, když jsem četl vaše příspěvky, tak jsem si připadal, jako že to píšu já (i když ne beze zbytku) jako TIME a to střídání nálad mě nejen sere ale i DEPRIMUJE a taky se mi dost líbí (fakt vzhledem k mému věku dost překvapivě) Nirvána ale zas mi nevadí dobrej hip-hop, techno, d&b nebo goa a ani Janáček nebo Stravinskij ale vzdal jsem se možnosti řešit to jako Claune a nepodařilo se mi to vyřešit jako drewovi, a taky mi pomohly vaše příspěvky ale na rozdíl od Earla Mrkef se mi to po zahulení zlepší (většinou když jsem ovšem sám) a (zatím) to neřeším jako on televizí a žraním ale k meditacím jsem se moc nedostal (nebo medituju a nepovažuju to za meditaci) a na rozdíl od blue_ravena si myslím, že depky jsou z poznání nepatrnosti, osamělosti a dalších -ostí našich existencí. No ale pak to najednou přejde a to poznání zmizí a depka je pryč.
Nechápu......

nemo

Old Post 12-12-2002 v 03:09 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Cau nekdy mam taky depky, a kdys vobcas s nekym zahulim tak na me pridou takovy depresivni stavy, ale vim ze sem je mel us drif nes sem hulil (vlastne od mala), je to takovy flashbackovy, ale je to spis vyvolany unavou a tim ze us neni energie na dobry myslenky, clovek se sice muze smat svymu spatnymu mysleni kdys ho zhulenej analyzuje ale us je tak utahanej ze us mu to dobre nemysli. Proste to clovek nako prechodi, pak us to ustava a clovek ma fakt fajn stav.
A na druhou stranu sou lidi ktery rikaj ze pri huleni je nejdrif faze euforie a pak ta horsi se stavama uskosti.
U me to je spis presne na opak, mozna to je tim ze malo hulim a pak se tim prekvapim (vite jak dokaze do hloubky clovek rozebirat veci), ale na konec se dostanu k euforii a dofilozofuju k nakymu moudru. Dalsi dva dny se podle toho co sem vykoumal snazim ridit, proste pohoda, s nicim si nedelat hlavu. Ale je zajmavy ze je to u me presne obracene.
Ale rek bych ze to je tim ze nejsem moc trenovanej na tohle meditativni mysleni kdys hulim treba po mesici, jinak skoro ani nepiju.
S chlastem me to taky casto prekvapuje ale to je prostredim alkacu, to nemam rad.
Casto mam problem s prostredim, jednou sem si treba (neco podobnyho taj bylo opacne hehe) nechal zhulenej otevreny okno a lezel a na posteli, byla me hrozna zima a doslo me to as po hodine, clovek hodne haluzuje z blbosti
Nejhnusnejsi je hulit v zime v mrazu vecer, depkarum nedoporucuju, nejlepsi je pekne na jare na slunicku
Clovek to musi mit vychytany, asi tak...
Nemyslite ze to muze bejt na skoro nehulice treba po mesici naraz na jeho spusob mysleni? Naposled sem hulil pred Stedrym dnem vecer.
Us vim jak to skusim ale to sem psal do jinyho threadu o depresi, i kdys tenhle je zajmavejsi

Old Post 23-01-2004 v 21:14 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

hele myslim že už to tu nekde bylo co se týče depresí atag...ale nefim gde ....

Old Post 03-11-2004 v 19:18 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

hej man nechci ti do toho kecat ale nechceš se radši na hulení vykašlat (sakra co to říkám??!?!?!), když to na tebe takhle naléhá. určitě by se s tím dalo něco dělat, ale ty působíš tak rezignovaně že na to moc nevypadáš. Deprese neznám zhulenej a hlavně nehulím když mám fakt špatnou náladu. Potáhnout si toho hustýho sladkýho kouře trocha hudby, nebo být s přáteli a huba od ucha k uchu. zkus to člověče nebo na to kašli úplně.

Old Post 03-11-2004 v 21:47 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

Moe_Szyslak: mno vidím, že seš na tom podobně jak já. o prázdninách taky bezstarostný hulení skoro každej den a pak škola, zpočátku v pohodě, učení mě bavilo, hulil jsem občas aji v týdnu, později sem přestal hulit v týdnu, škola mě začala srat a teď se z toho snažím dostat ale vím, že to půjde.
Jo a fotbal mě taky přestal bavit, ale po dlouhé době jsem si k němu zase našel cestu

jinak thread kterej se věnuje depresím je tady: http://grower.cz/forum/showthr...ghlight=deprese

Old Post 03-11-2004 v 22:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

Pokud máš deprese, poraď se s pdsychologem, ten ví, co s tím. Jinak žádný deprese nemám, spíš jenom občas blbou náladu, a to většinou před písemkou, když jsem se neučil. Jinak hulení ve škole zvládám, máme hafo volnejch hodin a nic jinýho se tam ani dělat nedá.

Old Post 04-11-2004 v 08:01 AM
-SRC-
Nový Člen

Karma uživatele -SRC- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

To znám..já taky často chytám psycha a depky..ve škole to je uplně nejhorší....vůbec se mi tam nechce všechno je na h.... a ještě k tomu mám maturovat...řeším to tak že pořád hulím..jenže čím víc a dyl jsem v jiných světech tak tím víc mě na světě všechno sere..no aspoň vidím že nejsem sám

SRC

Old Post 04-11-2004 v 09:17 AM
-SRC- je offline   Profil uživatele -SRC-   Find more posts by -SRC-   Foto galerie člena -SRC-   Click here to Send -SRC- a Private Message   Add -SRC- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morris
Nový Člen

Karma uživatele Morris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Já bych řekl že ti pomůže začit znovu pořádně hulit

Morris

Old Post 05-11-2004 v 15:52 PM
Morris je offline   Profil uživatele Morris   Find more posts by Morris   Foto galerie člena Morris   Click here to Send Morris a Private Message   Add Morris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Deprese mám,hlavně teď na Podzim.
Nemyslim si že hlavní příčina je hulení
Moje deprese vyplývají z mýho způsobu života a z celkovýho náhledu na svět

Old Post 14-11-2004 v 12:23 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

Ehm, nepřijde vám, že mít deprese je teď tak trochu módní záležitost?

Old Post 14-11-2004 v 13:07 PM
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

2 Ramon: právě že dneska každej kdo má špatnou náladu, tag pod vlivem médií nebo já nevim čeho fšichni hned řikaj jag maj deprese, přitom neví ani špetku o co jde.
Nenávidim když někdo řiká, že má depky a má "jen" blbou náladu. To ted nemyslim lidi tady, ale prostě všeobecně .

Old Post 14-11-2004 v 13:17 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudu
Nový Člen

Karma uživatele Dudu - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

I to počasí dělá své, hlavně člověk nesmí myslet na negativní věci, třeba na školu atd. jen na samé dobré, člověk, když má debku, tak si neužívá, jak už to tu zaznělo, zahul si s kámošema, posť hudbu a ser na starosti.

Old Post 14-11-2004 v 13:41 PM
Dudu je offline   Profil uživatele Dudu   Find more posts by Dudu   Foto galerie člena Dudu   Click here to Send Dudu a Private Message   Add Dudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 48

Kristl: asi tak. Deprese jsou něco jinýho, ty můžou vést až třeba k sebevraždě. Já třeba mám teď docela špatnou náladu, páč musim makat na zejtra do školy a vůbec se mi nic nechce dělat. To ovšem není deprese.

Old Post 14-11-2004 v 13:45 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás