Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No dneska už ani nevím, co to deprese je...
Ale o to víc žasnu sama nad sebou když si vzpomenu co se to dělo :-)))
Jenže stejně nevím jestli vím co to skutečná deprese je, pořád ještě jsou mý (i mnohých z vás) problémy strašně malicherný, ale proč nám tolik vymývaj mozek to taky nevím...
No jak říká můj přítel už nepřemejšlej, hoď se do meditace a žij!
Tak žiju a snažím se nenimrat ve věcech nepodstatných, jen asi někdy neodhadnu co je a není nepodstatné :-))).
A po hulení to jsou sice kolikrát těžký schízy, paranoia atp, jenže v tomhle stavu si stačí říct že všechno je směšný a toho se sržet - tahle mantrická terapie v rauši funguje a navíc účinněji a intenzivněji :-)))).
a btw. lidi co vám říká tantra? metidace? to jsou skutečný léky nejen na depresi...
Starejme se především o sebe abysme rostli a sílili a dokázali milovat a tím svým blízkým a lidstvu vůbec pomůžeme ze všeho nejvíc...
Dobrá věc na deprese, i ty post-doprese po "špatném životním stylu", je třezalka. Prodávaj to v lékarně bez předpisu, je to přírodní produkt-žádná chemka, a já s ní mám dobré zkušenosti. Tak to třeba zkuste
Tak webindo já to mám stejně jako ty nebo pála žáhí a někteří další.
Taky mi všichni připadají takoví vyrovnaní, a taky, hlavně, proto, že můj život byl po dlouhou dobu jedna velká deprese (zvlášť posledních pár let), jsem se pokušel ji zahnat tou činností těla - prací jako (podvědomě) ty, a taky to mám lepší, když se z toho vypíšu, a taky hned tak hned onak, taky těžko hledám s kým si o tom popovídat, taky zdokonaluju svoje léčebný metody, a taky mi na to dělá dobře muzika (ale jednu dobu jsem na tom byl tak špatně, že ani muzika nepomáhala), a taky jsem "přemejšlel o ostatmích lidech proč se chovají tak jaxe chovají a co je vůbec jejich cílem a jestli je to správné , jestli si vůbec uvědomují samy sebe a následky svýho chování", a taky, když jsem četl vaše příspěvky, tak jsem si připadal, jako že to píšu já (i když ne beze zbytku) jako TIME a to střídání nálad mě nejen sere ale i DEPRIMUJE a taky se mi dost líbí (fakt vzhledem k mému věku dost překvapivě) Nirvána ale zas mi nevadí dobrej hip-hop, techno, d&b nebo goa a ani Janáček nebo Stravinskij ale vzdal jsem se možnosti řešit to jako Claune a nepodařilo se mi to vyřešit jako drewovi, a taky mi pomohly vaše příspěvky ale na rozdíl od Earla Mrkef se mi to po zahulení zlepší (většinou když jsem ovšem sám) a (zatím) to neřeším jako on televizí a žraním ale k meditacím jsem se moc nedostal (nebo medituju a nepovažuju to za meditaci) a na rozdíl od blue_ravena si myslím, že depky jsou z poznání nepatrnosti, osamělosti a dalších -ostí našich existencí. No ale pak to najednou přejde a to poznání zmizí a depka je pryč.
Nechápu......
Cau nekdy mam taky depky, a kdys vobcas s nekym zahulim tak na me pridou takovy depresivni stavy, ale vim ze sem je mel us drif nes sem hulil (vlastne od mala), je to takovy flashbackovy, ale je to spis vyvolany unavou a tim ze us neni energie na dobry myslenky, clovek se sice muze smat svymu spatnymu mysleni kdys ho zhulenej analyzuje ale us je tak utahanej ze us mu to dobre nemysli. Proste to clovek nako prechodi, pak us to ustava a clovek ma fakt fajn stav.
A na druhou stranu sou lidi ktery rikaj ze pri huleni je nejdrif faze euforie a pak ta horsi se stavama uskosti.
U me to je spis presne na opak, mozna to je tim ze malo hulim a pak se tim prekvapim (vite jak dokaze do hloubky clovek rozebirat veci), ale na konec se dostanu k euforii a dofilozofuju k nakymu moudru. Dalsi dva dny se podle toho co sem vykoumal snazim ridit, proste pohoda, s nicim si nedelat hlavu. Ale je zajmavy ze je to u me presne obracene.
Ale rek bych ze to je tim ze nejsem moc trenovanej na tohle meditativni mysleni kdys hulim treba po mesici, jinak skoro ani nepiju.
S chlastem me to taky casto prekvapuje ale to je prostredim alkacu, to nemam rad.
Casto mam problem s prostredim, jednou sem si treba (neco podobnyho taj bylo opacne hehe) nechal zhulenej otevreny okno a lezel a na posteli, byla me hrozna zima a doslo me to as po hodine, clovek hodne haluzuje z blbosti
Nejhnusnejsi je hulit v zime v mrazu vecer, depkarum nedoporucuju, nejlepsi je pekne na jare na slunicku
Clovek to musi mit vychytany, asi tak...
Nemyslite ze to muze bejt na skoro nehulice treba po mesici naraz na jeho spusob mysleni? Naposled sem hulil pred Stedrym dnem vecer.
Us vim jak to skusim ale to sem psal do jinyho threadu o depresi, i kdys tenhle je zajmavejsi
hej man nechci ti do toho kecat ale nechceš se radši na hulení vykašlat (sakra co to říkám??!?!?!), když to na tebe takhle naléhá. určitě by se s tím dalo něco dělat, ale ty působíš tak rezignovaně že na to moc nevypadáš. Deprese neznám zhulenej a hlavně nehulím když mám fakt špatnou náladu. Potáhnout si toho hustýho sladkýho kouře trocha hudby, nebo být s přáteli a huba od ucha k uchu. zkus to člověče nebo na to kašli úplně.
Moe_Szyslak: mno vidím, že seš na tom podobně jak já. o prázdninách taky bezstarostný hulení skoro každej den a pak škola, zpočátku v pohodě, učení mě bavilo, hulil jsem občas aji v týdnu, později sem přestal hulit v týdnu, škola mě začala srat a teď se z toho snažím dostat ale vím, že to půjde.
Jo a fotbal mě taky přestal bavit, ale po dlouhé době jsem si k němu zase našel cestu
Pokud máš deprese, poraď se s pdsychologem, ten ví, co s tím. Jinak žádný deprese nemám, spíš jenom občas blbou náladu, a to většinou před písemkou, když jsem se neučil. Jinak hulení ve škole zvládám, máme hafo volnejch hodin a nic jinýho se tam ani dělat nedá.
To znám..já taky často chytám psycha a depky..ve škole to je uplně nejhorší....vůbec se mi tam nechce všechno je na h.... a ještě k tomu mám maturovat...řeším to tak že pořád hulím..jenže čím víc a dyl jsem v jiných světech tak tím víc mě na světě všechno sere..no aspoň vidím že nejsem sám
2 Ramon: právě že dneska každej kdo má špatnou náladu, tag pod vlivem médií nebo já nevim čeho fšichni hned řikaj jag maj deprese, přitom neví ani špetku o co jde.
Nenávidim když někdo řiká, že má depky a má "jen" blbou náladu. To ted nemyslim lidi tady, ale prostě všeobecně .
I to počasí dělá své, hlavně člověk nesmí myslet na negativní věci, třeba na školu atd. jen na samé dobré, člověk, když má debku, tak si neužívá, jak už to tu zaznělo, zahul si s kámošema, posť hudbu a ser na starosti.
Kristl: asi tak. Deprese jsou něco jinýho, ty můžou vést až třeba k sebevraždě. Já třeba mám teď docela špatnou náladu, páč musim makat na zejtra do školy a vůbec se mi nic nechce dělat. To ovšem není deprese.