Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od sensiseeds jsem si objednával a v pohodě ale objědnával jsem si to přez seedsdirect tak nevím jestli to nebylo tím ale znám víc lidí co jsou ze sensiseeds spokojeni tak nevím
Tak bych řekl, že Tě někdo někde docela přechcal tím, že původní obsah nahradil nějakým nedozrálým šitem a ještě k tomu Ti tam šupl, že se to stalo v zahraničí. Lidé jsou různí. A myslím, že to bylo nějak takhle.
bud je nekdo vymenil ale napada me jeste jedna vec coz je dost mozny! zmer jaky u vas mate ph vody.... jeden grower psal to co ty ze to enslo a kdyz to zkusil s vodou odjinud tak voala a uz to slo takze to testni vyklicit s jinou vodou
sorry, ale ja myslim, ze takhle vypadaj zhnile semena, ktere jsou v prilis vlhkem a teplem prostredi....ale nevim do jake miry to bylo v tvem pripade zpusobeno tvou vinou nebo tim, ze ti poslali shit....ja mel podobny problem take a sem si jist, ze semena nebyli uplne koser cerstve....
to hlava: katalog? chteli za nej neco nebo to mas jen tak zadarmo?napis mi to pls do pm moc často neprolízám celej grower dikas
to gaylord: jo k tem semenům zkus jim to fakt napsat že ti přišla poškozená zásilka a jestli máš doma ten pytlík a je tam vidět to narušení vyfoť ho a pošli jim to s tím mailem stojí to za zkoušku
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
Uběhl nějakej čas a já to znova zkusil.
Objednal sem a zaplatil jako minule,ale s tím rozdílem že sem připlatil 5eur na pojištění. Po tejdnu čekání to přišlo.
Znova to někdo otevřel a přelepil!!!
Tentokrát sem to ještě neotevíral. Mam šanci to vyreklamovat?? Neumim anglicky.
Poradíte někdo prosim co dál??