Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar,
dnes som nasiel na kvetoch vo vnutri v siskach husenice, ktore nebolo vobec vidno, az ked som odlomil sisku. sisky na tychto miestach zacali schnut, vyzeralo to ako by ich chytila pliesen, alebo v skutku to boli husenice.
S cim to striekate?
Vdaka za spolupracu
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
taky mi napadli kytku takový cm dlouhý hnědý potvory,ožírají listy tobolky a nejhorssi je ze ji znečišťují trusem,sbírám ručně, zattim se mi daří počet zmenšovat
Zdravim, dnes jsem si opet prohlizel kytku a vsiml jsem si, ze je jedna palicka (kupodivu dolni) nejaka zralejsi nez ostatni co zatim bile zari.
tak jsem ji odstipl a po dukladne prohlidce byly objeveny 2 svetle zelene asi 0,5 cm velke housenky. listy okolo teto palicky jsou krasne tmave, akorat na nich sem tam hnede tecky, ktere se ale daji sfouknout, ze by trus?
poradte prosim co s tim, jestlii kontrola palda po palde nebo neco jineho. pestuju v kvetinaci na terase. diky moc
Původní příspěvek od kvadru Zdravim, dnes jsem si opet prohlizel kytku a vsiml jsem si, ze je jedna palicka (kupodivu dolni) nejaka zralejsi nez ostatni co zatim bile zari.
tak jsem ji odstipl a po dukladne prohlidce byly objeveny 2 svetle zelene asi 0,5 cm velke housenky. listy okolo teto palicky jsou krasne tmave, akorat na nich sem tam hnede tecky, ktere se ale daji sfouknout, ze by trus?
poradte prosim co s tim, jestlii kontrola palda po palde nebo neco jineho. pestuju v kvetinaci na terase. diky moc
Hele ty housek fakt nezbyva nic jineho než vysbirat růčo fůčo taky jsem je atm měl a i když mmi přišlo, že opravdu žerou jen listy(takže mi vlastně pomáhají, když je sám stříhám) ale po mých miláčcích nepoleze žádnej xindl!!!!!! zahubit potvory!!!!
kravka je travka po zpátku otto je otto po zpátku to je stiha
Simpsonovi 13x6 Homerova zelená medicínka (best !!!)
Původní příspěvek od Yaris69 Hele ty housek fakt nezbyva nic jineho než vysbirat růčo fůčo taky jsem je atm měl a i když mmi přišlo, že opravdu žerou jen listy(takže mi vlastně pomáhají, když je sám stříhám) ale po mých miláčcích nepoleze žádnej xindl!!!!!! zahubit potvory!!!!
LOL dalsi trhac listov...
Mozes mi povedat ako si na to prisiel ze pre kytku je dobre ked jej otrhas listy? Menuj jednu publikaciu odbornu kde si sa to docital...
Pises ze ti do kytek nepoleze zadnej xindl ale ty sam nadelas viac skody ako ten najhorsi skodca...
Ty si v podstate skodna pre tvoje kytky..
Teraz k tem housenkam je to Pidalka Podzimna je tu toho napisaneho a tomhle skudci az az staci hladat a pozorne citat.
Tento rok je mimoriadne rozsirena nakolko bol mesiac Jul strasne dazdivy a vlhky vhodny pre Pidalku Podzimnu taky sni tenhle rok bojuji..
Pouzil som postrek NOMOLT 15SC 5ml na 5L co je na 50m2
Pidalka podzimna je nebezpecna pre kytku prave tim ze ji ozira listy a kytka pak nema jak delat kvety..
Je to jednoduche nemas listy nemas poradne kvety..
Skus otrhat rajce jestli ti tam vyrostou giganticke rajciny nebo papriku...
Date1: hele nikde jsem to nečetl, možná to ani nikde psané neni, ale znám stříhání listů ze svého okolí a už jsem se s tim setkal u mnoha pěstitelů....
Prostě to dělám a nezdá se mi, že by to té kytce nějak škodilo a když to vemu logicky, před úplným dozráním je trošku zbytečné, aby kytky vyživovala listy, nebo ne????
Každý pěstujeme jinak hlavně že je co kouřit ne?
kravka je travka po zpátku otto je otto po zpátku to je stiha
Simpsonovi 13x6 Homerova zelená medicínka (best !!!)
Původní příspěvek od Yaris69 Date1: hele nikde jsem to nečetl, možná to ani nikde psané neni, ale znám stříhání listů ze svého okolí a už jsem se s tim setkal u mnoha pěstitelů....
Prostě to dělám a nezdá se mi, že by to té kytce nějak škodilo a když to vemu logicky, před úplným dozráním je trošku zbytečné, aby kytky vyživovala listy, nebo ne????
Každý pěstujeme jinak hlavně že je co kouřit ne?
Jasne ze si tO NIKDE NECITAL PRETOZE TO JE MYTHUS A BLUD..
A to ze to delaj lidi z tveho okoli to jeste neznamena ze to je spravne..
Pises ze ked uvazujes logicky je zbytecne aby kytka vyzivovala listy.. Kde si na tuto informaciu prisiel?????
Ked odumiera list tak ho kytka nemusi vyzivovat prave naopak ,kytka si veme vsechny ziviny z odumreleho listu a investuje je do kvetu ale to ti asi nic nerika protoze ty ani nevys jak rastlinka funguje...
Pestujem 25 rokou a nebudes ma presviedcat ze ty mas pravdu ..nie nemas pravdu ...Staci sa pozret do mojej galery a na moje pesty a pozry sa potom trhacom listy do galerky na tie chcipaky mozna pak pochopis ze mam pravdu..