Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mymu kamosovi asi tak mesic pred sklizni vohlodal celou kytku srnec-tagze zbyl jen stonek-sundal fsechny listy i palicky.kamos byl nasranej jaxvine ale ale dys tam prisel za tejdem kytka se zacala vobalovat a delat husty salamy.nakonec to byla jeho nejlepci kytka. tagze letos planuju ze as kyti nasadi palicky tak to fsechno sundam ).
to mikser ..wo kytku se neboj chlape ta vydrzi fuck hhhhhooooodne--pokud se treba nezatopi nebo neco takovyho,i kdys se ti kytka treba zlomi taxtejne doroste je to takovej nezmar. a s tim qetem-myslim ze to nevykvete pozdejs,nebo aspon o moc pozdejs. kytka nebere v obdobi gdy nema zadny listy a palicky silu a pak dys nasadi novy sisky tak kam myslis ze dou ty ziviny??) ..no jasne ...tagze myslim ze s tim qetem to nebude takovej problemos. letos mi naky kytky dozraly us na konci srpna,docela me to sralo protoze mohly este rust,chtel sem sklizet as v rijnu ale nema to cenu tam nechavat dys uz ta kytka proste nic neudela-krome tohio ze splesnivi.tagze negdy je lepci dys kytka zacne kwet pozdejc ale zato bujařeji(doba qetu je furt stejna ale dys ti kytky udelaj za tejden co jiny za tri tak podle toho ty palice vypadaj)jentak pro zajimavost ty palice meli15cm v prumeru a to je pekny cislo ne?
to jan nik,,. ja zacinom hnojit dys ma kyti asi tak 30 cm ale davam slabci koncentraci hnojiva ,potom ji postupne vic nakladam (kytka vydrzi fuck hooodne hnojiva dys ho pridavas postupne,ale paxe to odrazi v chuti no ) letos chci poprvy skusit hnojiva z growshopu i na rust i na kvet, drif sem hnojil slepicima hovnama a na kvet krystalon. po hovnech to jede do vejsky jaxwine ale nemas takovej zakla d pro palicky ale asi fuck nejlepci biohnojivo...si myslim,ale wo tom se tady pise na jinym threadu.
Ja to robim asi takto:
strihat ci nie:
striham postupne velke listy, ktore vychadzaju priamo zo zakladnej stony, + ostatne velke listy na hlavnych konaroch.
v case ked dozrieva rastlina tak sa snazim co najviac vystrihat vsetko, zabera to ale dost casu. Tak 1x do tyzdna ich chodim strihat. Zatial som nezistil, zeby im to skodilo & vyzera to fakt pekne ;-).
Tak POzOOOR odpovim vam na vaši otazku :::udelal sem takovej pokus protoze me zajimalo jak to je s tim strihanim esi to pak dela veci palicky nebo jak to je. vybral sem si na svy kyti 2 stejny vetve- se stejne velkyma palickama.na jedny sem ostrihal fsechny listy a na druhy sem fsechny nechal. a vysledek?? ta co ma listy tak ma o dost vetsi palicky a ta co sem ju vostrihal ma takovy chaby. tagze z tutoho pokusu plyne ze moc nestrihat. ja striham listky jenom dy s nak brani slunicku aby proniklo k nize polozenym palickam. samozrejme se jedna o extremy a nejspis by z toho vylez jakysi kompromis mezi strihanim a nestrihanim
cus,
diks za informacky, kdybych vedel jak na K+ uz rozdavam... klidne napiste, kam mam kliknout, nertad bych udelal K-
...listky co ostriham hazim kytce rvnou pod nohy, tead nohu
...chtel jsem se zaptat,... situace po trech patrech prvni zastrihnuti >pokus o fim nevysel>klasicky veco se dvema velkymy listy. Ja myslel, ze ji se necham pro to Vecko, at ho muze zivit, takze bych je poslal pod nohu?
....jak to dopadne s vetvickama bokovkama? Stoji vynos za to, abych je nechal nebo je to skoda energie pro ty hlavi?
DIKS
Hele a co takhle stříhat listy, ale ne celý ale jenom do půlky. necháte stonek a ty jednotlivýlístky ustříhnete v půlce. má to několik výhod... jednak to prosvětlíte, jednak se nezbavíte úplně listů, takže jima kytka i tak dál přijímá živiny a hlavně... když je zastříhnete takhle napůl... tak nezačnou růst nový listy takže se kytka nevysiluje a všechno jde do palic
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
To je jasný - stříhat se musí. Řiďte se rozumem, pár listů nechte (kvůli fotosyntéze) a zbytek nemilosrdně TRHAT!!! nebo STŘÍHAT!!! nebo JINAK!!! a z listí VAŘIT!!!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Hi hroweři!
Tak jsem dneska sklidil mojí první sklizeň (thanks TIME)!A listy jsem škubal!Vzal jsem všechny ty velký (sedmičetný) a nechal jsem jrnom ty lístky u palic (asi tak 14 před sklizní)!A v pohodě!
Tak se mějte a přeji dobrou sklizeň
mam dotaz. Kytka na obrazku je cca 3 tydny stara a 10cm vysoka. Je tak husta a kosata, ze som to este nevidel. Je to normalne? Mal by som ju trochu preriedit a zostrihnut???
Je to rizek z matky, v hydru.