Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau bBoOrReE.
Mas to spoko.
,ale kukni na to:
Niektore vzorky ma rozveselia aj bez toho,aby som ich musel zpracovat a ššššššššššššššluk..
Fakt ma to tesi,ked miesto sihy rastlina kvitne,rozvoniava a vzdava mi pokolonu a vdaku za tie dlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllhe chvile co pri nej presedim a cumiiiiiiiiiiiiim a cumiiiiiiiiiiiiiiim.
Proste rano vstanem a bez ranajok,len tak v teplakach vybehnem na zahradku a cumim co je nove,potom dam ranajky,zas vybehnem(uz v kratasoch lebo je 11h a na teplaky je uz dost teplo)a pozeram a pozeram a pozeram,dam niejaku tu zalievku sem-tam a cumim a cumim..asi XY krat denne. Je to taky moj ritual.
..a rano vstanem a cumim a...
cau bBoOrReE,
Hele fotecky s kytickama mam,ale jelikoz to nenui muj digital tak ho vracim,chtel sem fotecky nahrat uz pred mesicem,ale bohuzel vsechny maj vic nez je povolenej limit uploadovani,kytek je z 16 15 samic [seminka z nirvany] takze spokojenost ;]]
_Mamba_OK_
s nirvanou skusenosti nemam,ale rad sa na nu mrknem
(dufam,ze do sklizne niejaky aparat zozenies..)
potom si to uprav ACDSee a sup na GROWER s tym.
zatim cuss
DIK ZA POCHVALU (VSETKYM)
..sprava z Marsu.
Rastlinkam sa celkom dari.niektore maju tampo sprinterok a niektore zas vytrvalostnych bezcov.
par z nich finisuju a niejake z nich su este len v satni a prezliekaju sa do sportoveho.
Najlenivsi je E.Skunk(semena zo shopu-Vieden)a najculejsie su moje osvecene nonames(aklimatizovane)viac rokov pestovane a skunk z Prahy.
vcera som si spravil "zelene hriatvo",lebo som dajaky nachcipany,tak posielam FOTO final. produktU.
postup:vyvarime rozdrtene palicky vo vodke,alebo slifke.(nechame odstat 1/2hod)
medzi tym spravime karamel(paleny cukor),!!na miernom ohni!!,aby nezhorkol.
karamel nechame trochu vychladnut-vlejeme don najprv 1/2,alebo az 1deci cistej vody/ak do horuceho karamelu date hned alkohol,hrozi popalenie!!!,tak bacha/a nakoniec tam vlejeme alkohol s vytazkom THCCC
nechame rozpustit karamel a čin-čin
PODAVAME TEPLE
Jo jsou to strasny kurvy zlodejsky. Me to ukradli vsechno dokonce i ze zahrady, a 3 policka venku taky, zbylo posledni a to nejhorsi. Takze nasranost nejvetsi. Postrilet je hajzly.
nechcem vela kecat,ALE dnes sa mi fakt DOST chce.
uz viem,že ked si zas kupim "rozmaznane" semena(rokmi slachtene odrody)z oridzo shopu-dam ich na jar predpjestit pod lampu,alebo za okno..
uz viem,že shaman ma fakt take nadherne sfarbenie paliciek..
a uz konecne viem,že early skunk ma take nadherne listocky na zjedenie,celi den sa na nich pozeranie..
..uz sa mi potvrdzuje to ze d,poison je taka monstrozna zelena obluda!!..
ALE PRECO TO K-U-R-V-A NECHCE PUSTIT TEN VY-jebany VONAVUCKY KVET?
PRECO?!
SVIETI TAM SLNKO OD VYCHODU AZ DO-dnes som tam prisiel o 18hod a slnko akurat zachadzalo za les.
Svetla maju dost,aj zivin,aj starostlivosti..
V COM JE PROBLEM?
TOHO ROKU DOST PRSALO A BOLO DOST MALO SLNKA..mojim nonames staliciam sa ale dari PARADNE.