Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já když si teďka čtu všechny tyhlety místa na hulení a zážitky, tak se musím strašně těšit na jaro. Mám taky strašně rád přírodu nebo třeba i město a jeho vyhlídky parky atd, ale teď je leden a venku je zima, auta stříkaj břečku a slunce se schovává za mrakama. Než se vrátím ze školy tak je skoro tma a já mám slunce a teplo strašně rád a teď je mi smutno, protože sem si hulení venku už dlouho neužil.
Na lešení, v telocvični (fakt haluz taká prázdna telocvična v noci potme), samodzrejme hradby, na strome (priamo v centre Blavy), vo vlaku (vo Francúzsku), v robote (v sklade), minule dokonca v šéfovej kancelárii...
Ale inak vačšinou húlim v aute, alebo v teple domova- doma je to asi najpríjemnejšie a najpohodlnejšie
Ja nejradsi chodimse znamejma projit sekolem reky nebo do parku,na hradby....Ale doma to ma taky svoje kouzlo a kdyz to jde tak si dame doma a nikam nejdem.
Tag to tady čtu a ráda bych oslovila slovenské bratry, jelikož se chystam v létě na Slovensko, do přírody, ubytování skoro za úsmněf, asi negde u Slovenského raja, nebo mi poraďte, soó?
Díkec
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
nejlepci je podle me popalit u nekoho na kvartyru...to je pak i nocleh a pali se celou noc... nebo na nejakem prijemnem miste v prirode...takova jarni louka...natahnout se do travy...co dodat?
musim suhlasi a veelmy rad ze najlepsie je to v prirode,bary a podniky nenavstevujem uz hrrone dllho,najlepsie je to fakt len v prirode,aj preto mam najradsej jaro, leto,.pri vode, pri chatkach na poliach, v lese fuuuuuuurea miest,.cez zimu navstevujeme miesto ktore nazivame diera,.je to vlastne nefunkcna zumpa ktora sa nepouziva a ktora sa moznop nikdy ani nepouzivala,;l
je to cele betonove takze cez zimu je tam teplo,.bublacka, natahovacka a muziku bereme sebou, mini mp3,.
ale nic sa nevyrovna jaru a letu,.to je uuplna supa,.niekde na trave si sediet z beeresom alebo viinom,.cvanak,/to je atmoska,.
proste cool, tesim sa ked skonci zima,.
prave sme s kamosmi vymysleli plan na leto ... ist k dunaju na ryby, zobrat kotlinu, urobit ohen a v kotline pocas rybacky navarime mliecko z byliniek okolo rastucich
Tak to já nejradši hulim v horách, čím výš, tím líp. Letos jsem jel s našima do Francie. A proti nudě s rodiči jsem se dobře vyzbrojil :-)
Zajet si mimo sjezdovku někde kde nejsou lidé, s výhledem na okolní Alpy, kde úplnýje klid, zapíchnout snowboard, zapálit jointa, pustit walkmana... Prostě paráda, pak si po 20-ti minutách vzpomnět, že bych třeba mohl jet a frčím jak ďábel.
Ja zas s kamosema vyhledavam mista kde jsme jeste nehulili...nejlepsi je si dal spicka na oblibenym miste a pak jit hledat misto kde jsme jeste nehulili(tech mist moc neni)...je to fakt husty behat po meste zhulenej a hladat ruzny husty mistecka pro zahuleni dalsiho brcka...
a kdyz nas prestane bavit hledat tak to proste zapichnem na prvnim moznym miste...