Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdary, odjel jsem tři kola stejného modelu, v jednom z nich jsem ke konci vysadil všechny hnojky a nasadil na deset dní ripen-rozdil jsem neviděl 😉
Akorát mě sralo, že jsem kytkam nalil minerál potom co zbytek života papaly Biobizz
Mám zkušenost s ripenem na 16 wr pod 400 w. Dával jsem 12 dní před koncem asi 6 dní a pak jen vodu v kokosu a i tak to pozměnilo chuť. Lehce jako by po síře, no nic moc .. za mě ripen minus..
tgun .. Mavericku, ty bejku jeden, chci s tebou spát teď nebo nikdy.
Bohužel mám podobnou zkušenost s ripenem. Chuť mi přišla horší, ale kytky které ho dostali vydaly nepatrně více pryskiřice na paličkách. Takže za mě velké mínus.
Pitr, až teď jsem si všiml.
Dozrávání, tím myslím jedné odrůdy. Taky se ti určitě stalo, že některé kytky byly už hotové a některé ne.
Po podání Ripenu už po 5 dnech krásně vše dozrano. Většině odrůd se to líbí,ale třeba trainwreck to moc nepapal. Na chuti to nejde poznat. Takové názory, že kouřís síru jsou zcela zcestné.
Ripen a final flush dohromady je nesmysl.. Ripen je hnojka P-K a Final je k zaverecnymu proplachu. Takze zalezi co chces delat. Jestli jeste kvest, nebo uz sklizet.
Před 12 roky byl RIPEN prodáván jako prostředek na zahubení kořenového systému. Měl mít efekt ten, že měl donutil rostlinu spotřebovat prvky jako dusík a fosfor z vlastního těla rostliny a tím docílit rychlého pročištění. Měl se ušetřit čas a energie.
Když jsem se dnes díval na net, co se ukrývá pod názvem RIPEN a hlavně na popis produktu, tak jsem nevycházel z úžasu.