Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FUTEWuv venek 2004 (CO, TIME´s)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Tákže přináším vám dalšín update Příspěvek č. 33

Zdarec, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych sem hodil nějaký fota.
Uf tak tady to je.
Hnojím samozřejmě slepičákama a podporuju bi-algenem. kytkám se daří a dělají mně radost.

Old Post 13-07-2004 v 23:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Ca Příspěvek č. 34

Nutno podotknout, že mám celkem tři Californie a na čtvrté fotce je to jedna zaštípnutá a rozvětvená kytka. Kdyby to náhodou někoho zmátlo

Naposledy upravil 14-07-2004 v 01:29 AM

Old Post 13-07-2004 v 23:56 PM
Host
Host

hnojka Příspěvek č. 35

mno tady mám ukázku toho, čím hnojím

Old Post 14-07-2004 v 00:13 AM
Host
Host

Mno další Californie Příspěvek č. 36

.

Old Post 14-07-2004 v 01:17 AM
Host
Host

další Příspěvek č. 37

další fotky

Old Post 14-07-2004 v 01:20 AM
Host
Host

TIME´s Příspěvek č. 38

Dvakrát vzory od TIME, už se konečně chytají.

Old Post 14-07-2004 v 01:24 AM
Host
Host

Příspěvek č. 39

Btw mám jeden dotaz. Zaštipoval jsem společně s kámošem FIMem a jenom kámošovi se to povedlo. Problém je v tom, že mu po FIMu vyrašilo zhruba 5 samčích květů. Stalo se to někomu z vás? Kytka do té doby vypadala jako samica a na hermafrodita se mně to taky nezdá.

Old Post 14-07-2004 v 01:35 AM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

futeW:
No co dodat?.....Máš to fakt nádherný!!! Ty kytky maj uplně přenádhernou barvu a rozhodně nevypadaj že by jim něco scházelo:-) Je vidět že se o ně pěkně staráš.
Držim palec!!!!! Jo a s tim co si psal o FIMu fakt nic nevim..... Mě se letos poved na jedný kytce ale ze samice zustala samice. To co píšeš je zajímavý. Skoro by s echtělo říct "Nezaštipovat FIMem" ale to byla asi nějaká náhoda. Ty samčí výhonky jsou jenom ty po FIMu, nebo se začali dělat koule všude?

Old Post 14-07-2004 v 08:50 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

Lipi: no Jsou hned na tom patře, kde se zaštipovalo a o jedno nahoře. Bylo jich ale tak pět celkem. Všechny jsme otrhali, uvidíme jak to bude vypadat příště. Ale mám dojem, že už jsem tady někdy v souvislosti s FIMem toto četl, ale nevím to právě jistě. FIMen ale určitě zaštipovat Mně se teda nepovedl ani jeden, ale příští rok to bude určitě lepší. btw ta kytka která ukázala smačí květy, byla stříhaná FIMem dost pozdě. Je už strašně veliká a až teď je zaštipnutá

Díky ti za kladnou kritiku. Měj se a ať se daří i tvým kytičkám. Zdarec.

Old Post 14-07-2004 v 09:19 AM
Avron
Stálý Člen

Karma uživatele Avron - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

futew-Mne se stalo to iste a nevim co delat taky se tom začeli objevovat maly samči kvety ale vypada to pritom torchu jak samice a je krasne rozkonarena i když sem nezastrihoval a dela 10 dalšich vrcholu....

Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.

Old Post 14-07-2004 v 09:44 AM
Avron je offline   Profil uživatele Avron   Find more posts by Avron   Foto galerie člena Avron   Click here to Send Avron a Private Message   Add Avron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Avron: Tak to zkus otrhavat a pokud se ty kvety budou tvorit i nadale, tak bych kytku utrhl celou. Aspon ja to tak udelam. Ale verim, ze ty samci kvety jsou jen reakci na sok, kterej ta kytka prodelala tim zastipnutim. Uvidime.

Old Post 15-07-2004 v 09:52 AM
Host
Host

Fotky z 17.7. Příspěvek č. 44

Zdarec, včera jsem se byl an kytkách znovu podívat a pořídil jsem pár fotek. Btw samec tvoří samčí květy stále, příští týden jde na mlíko.
Kytky začli pěkně vonět.
Zjistil jsem, že tady mám málo fotek TIMEů, tak tady nějaký přikládám
Ta poslední fotka je takovej nešťastník, kterýho v mládí něco zlomilo, takže je teď takove malinkatej, ale dvouvrcholovej

Old Post 18-07-2004 v 12:37 PM
Host
Host

Californie Příspěvek č. 45

dvě fotky californií. jak se na to tak dívám, tak kytky jsou pořád stejný, takže další fotky sem uploadnu až po delší době.
p.s. sorry za velikost těch fotek, blbě sem to převedl, mají něco kolem 200kb každá.

Naposledy upravil 18-07-2004 v 12:47 PM

Old Post 18-07-2004 v 12:41 PM
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

nechcem ťa uražať ani nič takého ,,,,,,,,,,ale nesadíš nejak neskoro__? a slepačiencov sa neboj--ako hnojivo ich používam už viac rokov a mam len kladné skusenosti(žiadna pachuť po hovne ani nič také)

Old Post 18-07-2004 v 14:51 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

lowenature: Podle mě sadím celkem v normálním termínu. Slepičinců se už nebojím, ale nějak se mně jima už nechce hnojit. Musí se nechat poměrně dlouho odstát a pak ta manipulace s nima Ale ohledně růstu jsem s nima spokojenej.

Old Post 18-07-2004 v 22:39 PM
Host
Host

weekly update Příspěvek č. 48

Opět jsem se byl podívat na kytky, spíš teda zlikvidovat samca, kterej se mezitím pěkně vybarvil. Jeho fotku mám pouze s mým xichtem, takže nic.

Tyhle tři fotky jsou fotky Californie, takovej pěknej keříček

Old Post 25-07-2004 v 20:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-02-2009 - Futewův venek 2008 - 94 odpovědí
29-07-2007 - Futewův venek 2006 - 170 odpovědí
26-10-2005 - Futewův venek 2005 - 145 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás