Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych sem hodil nějaký fota.
Uf tak tady to je.
Hnojím samozřejmě slepičákama a podporuju bi-algenem. kytkám se daří a dělají mně radost.
Btw mám jeden dotaz. Zaštipoval jsem společně s kámošem FIMem a jenom kámošovi se to povedlo. Problém je v tom, že mu po FIMu vyrašilo zhruba 5 samčích květů. Stalo se to někomu z vás? Kytka do té doby vypadala jako samica a na hermafrodita se mně to taky nezdá.
futeW:
No co dodat?.....Máš to fakt nádherný!!! Ty kytky maj uplně přenádhernou barvu a rozhodně nevypadaj že by jim něco scházelo:-) Je vidět že se o ně pěkně staráš.
Držim palec!!!!! Jo a s tim co si psal o FIMu fakt nic nevim..... Mě se letos poved na jedný kytce ale ze samice zustala samice. To co píšeš je zajímavý. Skoro by s echtělo říct "Nezaštipovat FIMem" ale to byla asi nějaká náhoda. Ty samčí výhonky jsou jenom ty po FIMu, nebo se začali dělat koule všude?
Lipi: no Jsou hned na tom patře, kde se zaštipovalo a o jedno nahoře. Bylo jich ale tak pět celkem. Všechny jsme otrhali, uvidíme jak to bude vypadat příště. Ale mám dojem, že už jsem tady někdy v souvislosti s FIMem toto četl, ale nevím to právě jistě. FIMen ale určitě zaštipovat Mně se teda nepovedl ani jeden, ale příští rok to bude určitě lepší. btw ta kytka která ukázala smačí květy, byla stříhaná FIMem dost pozdě. Je už strašně veliká a až teď je zaštipnutá
Díky ti za kladnou kritiku. Měj se a ať se daří i tvým kytičkám. Zdarec.
futew-Mne se stalo to iste a nevim co delat taky se tom začeli objevovat maly samči kvety ale vypada to pritom torchu jak samice a je krasne rozkonarena i když sem nezastrihoval a dela 10 dalšich vrcholu....
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
Avron: Tak to zkus otrhavat a pokud se ty kvety budou tvorit i nadale, tak bych kytku utrhl celou. Aspon ja to tak udelam. Ale verim, ze ty samci kvety jsou jen reakci na sok, kterej ta kytka prodelala tim zastipnutim. Uvidime.
Zdarec, včera jsem se byl an kytkách znovu podívat a pořídil jsem pár fotek. Btw samec tvoří samčí květy stále, příští týden jde na mlíko.
Kytky začli pěkně vonět.
Zjistil jsem, že tady mám málo fotek TIMEů, tak tady nějaký přikládám
Ta poslední fotka je takovej nešťastník, kterýho v mládí něco zlomilo, takže je teď takove malinkatej, ale dvouvrcholovej
dvě fotky californií. jak se na to tak dívám, tak kytky jsou pořád stejný, takže další fotky sem uploadnu až po delší době.
p.s. sorry za velikost těch fotek, blbě sem to převedl, mají něco kolem 200kb každá.
nechcem ťa uražať ani nič takého ,,,,,,,,,,ale nesadíš nejak neskoro__? a slepačiencov sa neboj--ako hnojivo ich používam už viac rokov a mam len kladné skusenosti(žiadna pachuť po hovne ani nič také)
lowenature: Podle mě sadím celkem v normálním termínu. Slepičinců se už nebojím, ale nějak se mně jima už nechce hnojit. Musí se nechat poměrně dlouho odstát a pak ta manipulace s nima Ale ohledně růstu jsem s nima spokojenej.