Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau ten hornbach už ho neodebírá...nevim jesi nějaký menší zahradnictví každopádně tohle mi přišlo na dotaz kam se v čechách B.A distribuuje
Dobrý den,
přípravek B.A.S-90 se stále dováží pro zemědělskou prvovýrobu, do obchodní sítě ho dodáváme přes velkoobchod, takže nemám přesný přehled kam přesně ho distribuce dodává. Pokud by vám to vyhovovalo zasíláme přípravky na dobírku poštou. Cena přípravku:
100ml - 70,-Kč + poštovné
libovolné množství do 10lit. - 420,-Kč/lit. + poštovné
Objednat si můžete zde, nebo na tel: 603 825 659
Zdravím ing.Gjurov
Takze tak
edit:Jestě moje postřehy:Tenhle přípravek je fakt kouzelnej,předávkování téměř nehrozí,kytky jsou po něm v parádní kondici.Jako alternativa Phytaminu mi připadá konkurenceschopný,při porovnání cen každopádně B.A.S rulez....
Tak B.A.S90 pouzivam druhej rok, letos ho uz zacinam aplikovat v mensim mnozstvi, asi 0,1% na dvoupatrovy rostlinky a pozdej ho davam i do zalivky. ale max 1krat tydne...jinak z lonska zkusenosti vyborny...pestuju out a balkon a na oboje me prisel dobrej...jinak sem si minulej rok jeste sehnal "zizalky" ma to bejt produkt kalifornskejch zizal, je to tekuta hnojka...nemate s tim nekdo naky zkusenosti???diky a at vam to roste
Původní příspěvek od xpapousek Cau ten hornbach už ho neodebírá...nevim jesi nějaký menší zahradnictví každopádně tohle mi přišlo na dotaz kam se v čechách B.A distribuuje
Dobrý den,
přípravek B.A.S-90 se stále dováží pro zemědělskou prvovýrobu, do obchodní sítě ho dodáváme přes velkoobchod, takže nemám přesný přehled kam přesně ho distribuce dodává. Pokud by vám to vyhovovalo zasíláme přípravky na dobírku poštou. Cena přípravku:
100ml - 70,-Kč + poštovné
libovolné množství do 10lit. - 420,-Kč/lit. + poštovné
Objednat si můžete zde, nebo na tel: 603 825 659
Zdravím ing.Gjurov
Takze tak
edit:Jestě moje postřehy:Tenhle přípravek je fakt kouzelnej,předávkování téměř nehrozí,kytky jsou po něm v parádní kondici.Jako alternativa Phytaminu mi připadá konkurenceschopný,při porovnání cen každopádně B.A.S rulez....
Zdravím, tak touhle cestou jde bi-algeen nadále objednávat. Reakce jsou poměrně rychlé (psal jsem v pátek, odpověď přišla teď v nedělu). Je možné objednat si i množství nižší než 1l - já objednávám 0,5l.
Takže místo marnýho běhání po obchodech, kde stejně neví, o co jde, doporučuju nechat si to pohodlně poslat na dobírku.
Takže Bi-algeen dneska přifrčel poštou. Takže doba dodání 11 dnů není sice nic moc, ale řekl bych že v současnosti, kdy se bi-algeen používá především ve velkovýrobě a v norm. obchodech ho jde koupit s obtížemi, je ta reakce docela rychlá.
Chcete-li objednávat, citovaný kontakt je funkční.