Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweri. Mam problem se sviluskama. Kytka (Power plant) je v pozdní fázi květu a objevili se mi na ni ty mrchy. Chci pouzit pripravek Agrion delta. Na nem je ale napsano nepouzivat na kvet. Ma s tim nekdo zkusenost. Pripadne doporucte neco vhodnejsiho. Diky za kazdou radu.
Kazdopadne jestli je tam psano nepouzivat v kvetu-tak bych to fakt nedelal ale v navodu by melo byt proc-nejspis tam bude dlouha ochranna lhuta a mohlo by se ti po tomhle kvetu po konzumaci udelat pekne spatne,apod.
zalezi na tom v jak moc pozdni fazi kvetu tvy kyti sou vetsina chemickejch prostredku ma ochrannou lhutu nejmene okolo 7dni
jako napr.Talstar 10EC,nebo Vertimec 1.8EC ten ma 3-7dni takze jestli je na tohle dost casu tak to s tim postrikej-jinak existujou i bio veci
jako Biool(ale ten se mi moc neosvedcil) +-80.- nebo Plantshine(plagron-z neem stromu zalepuje dychaci ustroji a zabranuje reprodukci)to stoji okolo 400.- jo a este nesnasej ledovou vodu
takze sem slysel i radu-oplachnout listy ledovou vodou(ale to nevim jestli bych aplikoval)
hodne stesti
Cau,muzete me nekdo pomoct mam na rostlinkach nejake cerne fleky vyskytujici se na hornich listech.Plisen to asi nebude.Jedu ph do 6,Biobizzz A+B,a trochu hnojiva pro kvet.Mozna je to stejny problem.Pripojuji foto mozna se bude dat z toho neco poznat.Dik vsem
OTON-píšeš,že bydlíš v paneláku,tudíž máš přístup pouze k chlorované vodě,nebo se pletu?Pokud ano,tak možná bude na místě se poohlédnout tímto směrem-třeba omylem se nějaký pracovník dopustil chyby a do systému šla více chlorovaná voda-ale to by asi pocítily i lidé kteří tu vodu pijou-ale třeba šlo o množství které je pro kytku skoro smrtelné a člověk to nepocítí.....
Vím že jsi to už vyřešil radikálněji-jenom mě to tak napadlo....