Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nejlepsi zazitky pri huleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Sem jednou vydržel na jedný akci koukat asi 2 hodiny do ohně... vělká vatra sem koukal jak hoří.... mrtě podívaná))))

Old Post 19-05-2005 v 21:35 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Watermatrix me taky zaujal, budu muset zkusit... jen doufam, ze mi jeste do leta vydrzi zasoby

Old Post 19-05-2005 v 22:20 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thiaky
Nový Člen

Karma uživatele thiaky - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jo to ja sem se jednou zhulil a tak sme povidali s kamosem, a z niceho nic sem proste zapomel o cem mluvime, zrovna kecal on tak sem cekal co rekne a doufal sem ze si vzpomenu o cem sme to mluvili- no nakonec sem si po chvilce vzpomel a zacal sem se smat co se mi to stalo sice ten prvni mmnt nebyl zrovna nejprijemnejsi ale pak to byla docela sranda snazit se prijit na to o cem mele

Old Post 10-11-2005 v 21:52 PM
thiaky je offline   Profil uživatele thiaky   Find more posts by thiaky   Foto galerie člena thiaky   Click here to Send thiaky a Private Message   Add thiaky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele thiaky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SoLeeR
Nový Člen

Karma uživatele SoLeeR - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

mno nejhezci zazitek po huleni bylo asi uplne mi prvni ,,zhulenectvi". Pripadal jsem si jak v pohodce...... videl jsem vse tak jinak proste jak kdyz bych koukal na pohadku.....

Old Post 02-12-2005 v 19:41 PM
SoLeeR je offline   Profil uživatele SoLeeR   Find more posts by SoLeeR   Foto galerie člena SoLeeR   Click here to Send SoLeeR a Private Message   Add SoLeeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-02-2005 - !Nejlepsi priprava pred hulenim! - 73 odpovědí
13-02-2002 - Zazitek po huleni - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás