Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem dal naklíčit včera, je to moje první pěsťo, tak doufám, že z toho něco vyleze.Dal jsem to normálně do ubrousků, pak to dám do substrátu a jak to bude mít tak 2 patra šupky ven:-)
No, ja uz mam posadene. Mozno este casom pridam nejake rastliny, keby sa tym vonku nieco stalo. V okoli som videl nejake hovna, srnka alebo take nieco. Aby mi to nezozrala.
>lamie> Ja som mal minuly rok zasadene za oknom dost skoro, sadil som 14.2. a asi o mesiac mi rastlinka zacala kvitnut. Asi mala malo slnka. Bol to samec, tak som ho este asi mesiac nechal a zhulil. Takze nie je vylucene, ze tie tvoje rastliny tiez nechcu vykvitnut. Ale ked to mas iba u dvoch, tak je to este celkom v pohode. peace
Kamos loni pestoval indoor,zasadil na zacatku brezna, pak se na to vykakal a jebnul to ven.Kytka sla do kvetu nejak brzy.Nebylo to moc extra ale meli jsme hulco na letni akce,kvalitne zkourujici.Proste huleni ranne.
Mi jsme daly asi 2 tydny stare kytky ven uz vcera.nechali jsme si seminka naklicit v obalu od CD.je to asi nejlepsi, voda se tak rychle neodparuje.10 z 10 seminek vyklicilo.Ale dve kytky prevoz do prirody neprezily. ((