Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bylinkar90 Jako fakt jo??kamarad rikal ze je to brzo ze nemaj chloupky ......ze je mam jeste nechat a ty na fotce poznas ze je na to cas ....profik dekuju za radu ....a fakt jim treba nemuze neco chybet?? Jsem zacinajici dekuju za trpelivost ☺☺
Jo, chyběj jim živiny, proto si je berou odspodu z listů.
Kamarádoj řekni, že "chloupky" se začnou dělat až po přepnutí 12 hod. světlo/12 hod. tma ( pokud to není AF, o čemž při velikosti pochybuji). Jinak budeš čekat několik let a stejnak se nedočkáš
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zdravím, mám problém s listami, stonky listov sú fialové, rastlinky sú svetlejšie ako ostatné toho istého druhu, seldujem spomalený rast a rastlinka spotrebováva málo vody, meral som to kvetináčovým vlhkomerom, prehnojená byť nemože.
Rast 30 dní
Aktuálne som v 22. dni Kvetu
Vlhkost 50%
Teplota den 22*C/ noc 27*C
Polievanie 1 x za týžden kompletné preliatie kvetináču nad vaničkou.
Hnojivo Plagron Alga Bloom 2ml/l + Green Sensation 0,7ml/l (zatial kedze substrat je predhnojeny)
Plagron Royal MIx
Ďakujem za rady. Dať jej nažrať znamená čo? ... polievať ju už velmi nechcem, nakolko nespotrebovava vodu. Mam obavy aby nezačal hniť koreňový system. Listy sú aj na vrchu bledšie ako pri ostatných z toho istého druhu.
Dnes jej vyskúšam dať Alga Bloom v koncentracii v akej má počas kvetu byť, tj 40ml /10l vody + zmeram ph roztoku vytekajuceho z kvetinača.
Zdravím,
mohl by mi prosím někdo poradit, co vadí mé rostlince? Sice pěstuju poprvé, ale vše jsem se pokusil nastudovat. Všechny moje ostatní rostlinky vypadají v pohodě, ale jedna je prostě divná. Rostlinu se snažím nepřelévat, pH se snažím udržovat v normě, zatím nehnojím. Ráno je nechávám u okna a jakmile se vrátím domů, tak putují pod umělé osvětlení+jsou ofukovány pc větrákem. Problém na obrázku se vyskytl přednedávnem (hnědá skvrna). Deformované listy jsou na ní už od počátku. Prosím o jakékoli rady a nejlépe i o dobře popsané řešení.
p.s. neukamenujte mě prosím, jsem vážně nováček
Ahoj,
....je dost klidně možný, že uvedená rostlinka je geneticky slabá (s tím se nedá dělat nic-da se radovat ze ostatní jsou ok). Jinak s tou vlhkosti hlíny to moc neprehanet-casta začátečníka chyba. I těmto malým rostlinkam se líbí když medium přirozené vysychá. Jinak na to přenášení bych se vykaslal. Zbytecnej stres. Půjde to na out-nechat za oknem, In-normalne bych nechal v boxu. OFUK NE-NAPRIMO, VLHKOST VZDUCHU!
Ať se zbytku daří
Díky moc za radu. Ta genetická slabost je pravděpodobná, semínka jsem totiž dostal od kámoše a předpokládám, že to jsou nějaký noname. Ale ještě mě zajímá, co je ta hnědá skvrna na listě a čím je způsobena.
Zdravím, mám akutní problém. Asi jsem přehnojil matkárnu a kytky velice rychle chřadnou. Postupuje to od vrchních pater a pomalu dolů. Usychají okraje listů až nakonec uschne cely list. Propláchnuto každý květináč 25 L vody a nyní zaléváno pouze vodou. Není to také plíseň ??? Díkec
prosím o pomoc,rostliny jsem přesazoval po třech zmrzlích ven,pul měsíc jsem je předpěstovaval pod usporkama přibližně 50w,rostliny byli do té chvíle zdravé až po přesázení ven,sadil jsem je do čistýho kompostu nabraného v kompostárně v tu chvíli se zasekli v rustu a na koncích listu osychat,je kompost příliž agresivní nebo mu něco schází?dík za každou radu..
Ahoj, po kliknutí na odkaz se akorát mrkni na příspěvek od "viridise", který se tam o tom moc pěkně rozepíše, doporučuji pročíst a pokud bude dál problém, řešit dál. http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-3657.html