Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

citace:
Původní příspěvek od bylinkar90
Jako fakt jo??kamarad rikal ze je to brzo ze nemaj chloupky ......ze je mam jeste nechat a ty na fotce poznas ze je na to cas ....profik dekuju za radu ....a fakt jim treba nemuze neco chybet?? Jsem zacinajici dekuju za trpelivost ☺☺

Jo, chyběj jim živiny, proto si je berou odspodu z listů.
Kamarádoj řekni, že "chloupky" se začnou dělat až po přepnutí 12 hod. světlo/12 hod. tma ( pokud to není AF, o čemž při velikosti pochybuji). Jinak budeš čekat několik let a stejnak se nedočkáš

Až přepneš, tak teprve začnou kvést a v závislosti na odrůdě se můžou zvětšit třeba i o 300%
Ale vše http://grower.cz/pestovani/navody/?

Měj se.

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 18-05-2016 v 17:27 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bylinkar90
Nový Člen

Karma uživatele bylinkar90 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

Super dekuju uz jsem mu to rikal ☺☺ diky a jakou velikost doporucujes??

Jsem začátečník

Old Post 18-05-2016 v 18:03 PM
bylinkar90 je offline   Profil uživatele bylinkar90   Find more posts by bylinkar90   Foto galerie člena bylinkar90   Click here to Send bylinkar90 a Private Message   Add bylinkar90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

Čau,
moje první paprika trochu strádá, nevěděl by někdo, co s tím? Díky.

Old Post 20-05-2016 v 16:09 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

tohle sem nepatří jiank normalně list co nepotřebuje upadne . .co stím utrhnout

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 20-05-2016 v 16:54 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snoweagle
Nový Člen

Karma uživatele snoweagle - 0% Pěstitelská

Obecné Problém s listami Příspěvek č. 453

Zdravím, mám problém s listami, stonky listov sú fialové, rastlinky sú svetlejšie ako ostatné toho istého druhu, seldujem spomalený rast a rastlinka spotrebováva málo vody, meral som to kvetináčovým vlhkomerom, prehnojená byť nemože.
Rast 30 dní
Aktuálne som v 22. dni Kvetu

Vlhkost 50%
Teplota den 22*C/ noc 27*C
Polievanie 1 x za týžden kompletné preliatie kvetináču nad vaničkou.
Hnojivo Plagron Alga Bloom 2ml/l + Green Sensation 0,7ml/l (zatial kedze substrat je predhnojeny)
Plagron Royal MIx

Napadá vás čím to moze byt ?

Dakujem za rady

Naposledy upravil snoweagle 22-05-2016 v 00:09 AM

Old Post 21-05-2016 v 23:58 PM
snoweagle je offline   Profil uživatele snoweagle   Find more posts by snoweagle   Foto galerie člena snoweagle   Click here to Send snoweagle a Private Message   Add snoweagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pioneer001
Stálý Člen

Karma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

tohle je malo dusiku a sptne ph na to ze kvetes je hodne svetla a fosfor ti muze zbirat vapnik

Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................

Old Post 22-05-2016 v 08:37 AM
Pioneer001 je offline   Profil uživatele Pioneer001   Find more posts by Pioneer001   Foto galerie člena Pioneer001   Click here to Send Pioneer001 a Private Message   Add Pioneer001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stredocech
Stálý Člen

Karma uživatele stredocech - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

Spíš bych ji dal nažrat..kdyby ji něco chybělo projevovalo by se to i na listech nahoře ale ty máš v pořádku..nakrm ji:-)

Bet, reise, re-reise, all in, call.....

Old Post 22-05-2016 v 14:53 PM
stredocech je offline   Profil uživatele stredocech   Find more posts by stredocech   Foto galerie člena stredocech   Click here to Send stredocech a Private Message   Add stredocech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snoweagle
Nový Člen

Karma uživatele snoweagle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

Ďakujem za rady. Dať jej nažrať znamená čo? ... polievať ju už velmi nechcem, nakolko nespotrebovava vodu. Mam obavy aby nezačal hniť koreňový system. Listy sú aj na vrchu bledšie ako pri ostatných z toho istého druhu.
Dnes jej vyskúšam dať Alga Bloom v koncentracii v akej má počas kvetu byť, tj 40ml /10l vody + zmeram ph roztoku vytekajuceho z kvetinača.

Old Post 22-05-2016 v 16:26 PM
snoweagle je offline   Profil uživatele snoweagle   Find more posts by snoweagle   Foto galerie člena snoweagle   Click here to Send snoweagle a Private Message   Add snoweagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatéris
Nový Člen

Karma uživatele amatéris - 0% Pěstitelská

Hlína Problémy s listy Příspěvek č. 457

Zdravím,
mohl by mi prosím někdo poradit, co vadí mé rostlince? Sice pěstuju poprvé, ale vše jsem se pokusil nastudovat. Všechny moje ostatní rostlinky vypadají v pohodě, ale jedna je prostě divná. Rostlinu se snažím nepřelévat, pH se snažím udržovat v normě, zatím nehnojím. Ráno je nechávám u okna a jakmile se vrátím domů, tak putují pod umělé osvětlení+jsou ofukovány pc větrákem. Problém na obrázku se vyskytl přednedávnem (hnědá skvrna). Deformované listy jsou na ní už od počátku. Prosím o jakékoli rady a nejlépe i o dobře popsané řešení.
p.s. neukamenujte mě prosím, jsem vážně nováček

Old Post 25-05-2016 v 14:50 PM
amatéris je offline   Profil uživatele amatéris   Find more posts by amatéris   Foto galerie člena amatéris   Click here to Send amatéris a Private Message   Add amatéris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paluba
Nový Člen

Karma uživatele paluba - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

Ahoj,
....je dost klidně možný, že uvedená rostlinka je geneticky slabá (s tím se nedá dělat nic-da se radovat ze ostatní jsou ok). Jinak s tou vlhkosti hlíny to moc neprehanet-casta začátečníka chyba. I těmto malým rostlinkam se líbí když medium přirozené vysychá. Jinak na to přenášení bych se vykaslal. Zbytecnej stres. Půjde to na out-nechat za oknem, In-normalne bych nechal v boxu. OFUK NE-NAPRIMO, VLHKOST VZDUCHU!
Ať se zbytku daří

Old Post 26-05-2016 v 09:46 AM
paluba je offline   Profil uživatele paluba   Find more posts by paluba   Foto galerie člena paluba   Click here to Send paluba a Private Message   Add paluba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatéris
Nový Člen

Karma uživatele amatéris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

Díky moc za radu. Ta genetická slabost je pravděpodobná, semínka jsem totiž dostal od kámoše a předpokládám, že to jsou nějaký noname. Ale ještě mě zajímá, co je ta hnědá skvrna na listě a čím je způsobena.

Old Post 26-05-2016 v 20:05 PM
amatéris je offline   Profil uživatele amatéris   Find more posts by amatéris   Foto galerie člena amatéris   Click here to Send amatéris a Private Message   Add amatéris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

Zdravím, mám akutní problém. Asi jsem přehnojil matkárnu a kytky velice rychle chřadnou. Postupuje to od vrchních pater a pomalu dolů. Usychají okraje listů až nakonec uschne cely list. Propláchnuto každý květináč 25 L vody a nyní zaléváno pouze vodou. Není to také plíseň ??? Díkec

Old Post 28-05-2016 v 19:07 PM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

Fotky

Old Post 28-05-2016 v 19:09 PM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Příspěvek č. 462

Další

Old Post 28-05-2016 v 19:10 PM
plyn
Stálý Člen

Karma uživatele plyn - 3% PěstitelskáKarma uživatele plyn - 3% Pěstitelská

žluté špičky listu.!! Příspěvek č. 463

prosím o pomoc,rostliny jsem přesazoval po třech zmrzlích ven,pul měsíc jsem je předpěstovaval pod usporkama přibližně 50w,rostliny byli do té chvíle zdravé až po přesázení ven,sadil jsem je do čistýho kompostu nabraného v kompostárně v tu chvíli se zasekli v rustu a na koncích listu osychat,je kompost příliž agresivní nebo mu něco schází?dík za každou radu..

Old Post 30-05-2016 v 11:48 AM
plyn je offline   Profil uživatele plyn   Find more posts by plyn   Foto galerie člena plyn   Click here to Send plyn a Private Message   Add plyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sajmonn
Nový Člen

Karma uživatele Sajmonn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 464

Ahoj, po kliknutí na odkaz se akorát mrkni na příspěvek od "viridise", který se tam o tom moc pěkně rozepíše, doporučuji pročíst a pokud bude dál problém, řešit dál.
http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-3657.html

PS.: Doufám že jsem pomohl

Old Post 30-05-2016 v 12:19 PM
Sajmonn je offline   Profil uživatele Sajmonn   Find more posts by Sajmonn   Foto galerie člena Sajmonn   Click here to Send Sajmonn a Private Message   Add Sajmonn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás