Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypěstoval jsem tolik automatů, že by se ti z toho zamotala hlava....psal jsem o počasí, jelikož usuzuji že je to venek a za týden je říjen, tak už psychologův automat stěží úplně dozraje..kytka potřebuje k dozrávání teplo a za 14 dní už klidně může někde být přes den jen 10 C a ráno přízemní mráz....asi tak Ganjo
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
me to taky prijde hotovy uz.. jako by to prezravalo zbytecne mi prijde na pohled (par dni driv to vypadalo lip na pohled) i kdyz seminko co jsem nasel bylo mlady jeste....lupu nemam no stejne bych to nepoznal asi....ze by to bylo vic listnaty to asi jen klame....kazdopadne opsipany priskyrici to je dost vypada to na chutovku od royalu
zitra stejne ma byt naposledy teplo a pak se bude ochlazovat tak zitra to pude dolu...
U tech seminek zalezi i jak a kdy byla kytka opylena... podle tech zralost kytky nehadej.
Lupa neni tak jedině od pohledu... pestíky povadlý, podle mě to je připravený pod kudlu. Ono je mozna lepsi o par dni driv nez dyl... pokud si clovek nelibuje v prezralejch modelech... me osobne zralejsi nevadi, ale nevyhledavam to.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
zítra končí teplé dny, tak přemýšlejte o sklizni, skleníkáři mohou být ještě pár dnů v klidu, ale i tak pokud se hodně ochladí a bude vlhko už nic víc nedozraje..hold je to daň zeměpisnému pásmu...vloni jsem známému radil když se ochladilo ať zavčasu sklidí, on váhal a jak to dopadlo...za dva dny kytku napadla plíseň...což zamrzí když se o ní celé léto tak úzkostlivě staráte, že ...
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt