Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chcem sa spítat ked venku dozraje kytka tak v 9. mesáci bude uplne zralá čo by sa stalo kebyže ju nechám ešče 3 týdne kvést bolo by to naškodu alebo by to ešče pomohlo dikes za odpoved
to Y.U.R.I.S... když necháš kytku přezrát, THC se změní na DHC - také omamnou látku, ovšem se SEDATIVNÍMY účinky... jestli chceš euforické HIGH-stavy, sklízej když je to optimálně zralé (mléčné trichomy...)..peace
dik za odpoved ale je iba na 50% lebo jak som hledal tak som hledal nenašol a nepochopil som tie SEDATIVNÍMY účinky čo to vlastne je ??? ako si to mám predstavyt jako popis kebyže hodíš dík :-)
Původní příspěvek od Y.U.R.I.S dik za odpoved ale je iba na 50% lebo jak som hledal tak som hledal nenašol a nepochopil som tie SEDATIVNÍMY účinky čo to vlastne je ??? ako si to mám predstavyt jako popis kebyže hodíš dík :-)
sedativni= budes ospalej, uvolnenej , budes cumet jako puk a reflexy na bodu mrazu pro nas kuraky kteri na tom chceme neco delat a ne jenom sedet v gauci jsou sedativni ucinky naprosto nevyhovujici
Co myslíte, stihne to dozrát do konce září? Je to totiž v kuku, tak mám strach, aby to JZdáci nezkosili. Většinou to u nás kosí koncem září, nebo začátkem října. Kvete to zhruba od poloviny srpna +- týden. Je to mix ze šlechtěných F1 kytek od jednoho člena groweru. Výška kyti na obrázcích je jen okolo 1m (důvod: dlouho se vzpamatovávaly po JZdáckem postřiku proti plevelu)