Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do ted jsem nejvic pouzival RAW, ale nedavno jsem narazil na ryzovy papirky z francie - KULU RASTA a jsem s nima nadmiru spokojenej, dobre se odtrhavaj a i celkove se do nich dobre bali.... (text vyrobce je "....které ocení každý začínající kuřák - balič.", tak nevim, par roku uz balim ale ocenim i tak )
mno necetl sem to tu cely ale vetsina lidi bali asi do OCB(dostupny levny dobry) taky sem na nich zacinal ale potom sem presel treba na zlaty SMOKING (dostupny levny dobry xD ) obji sou supr...naopak uz nikdy nebalim do vazky a House in party nebo nak tak...to sou hnusy ....
Jednou sem vyzkousel malinovy JUICY a ty mi strasne zachutnaly proste lepsi papirky sem nemel a od ty doby balim jenom z JUICY (malinovy,boruvkovy,rumovy je jich plno ... kazdy si muze vybrat ty svoje ...
JUICY-sou pekny,dobre se do nich bali,a ta krasna chut 8-)
-jejich nevyhoda je ze stoji 45Kc (ale ta chut za to stoji ;-) a potom ze se skoro nikde nedaji sehnat...nejlepsi je si vzdycky objednat ale kdyz uz tak aspon 5 baleni jinac to nema cenu davat k tomu postovne 100Kc
a taky dobry papirky jsou RAW,Buldog,Smoking
nejvetsi ulet jsou papirky Joquer-sou velky 18 a 30 cm (misto nekonecnejch OCB)
tak to je vsechno co bych k papirkum rekl nejcasteji objedvanam z growshop.cz
Sry jestli se už tady o tom debatovalo, ale nechce se mi prolejzat těch tisícdevětsetpětset stránek před. Měl jsem jednou pejpry zabalený v alobalu, byly tam asi 3 a byl to nějakej tabákovej list. Dobrý bylo to, že to z toho vůbec nesmrdělo. Pálili jsme v hospodě a nikdo nepoznal ani vákum. Nevíte někdo co to je a kde se to dá sehnat?
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Původní příspěvek od r@m: Dříve Smoking a již několik let OCB, balím Back-Roll a OCB jsou naTo prostě boží
Moje slova.. púvodně Smoking, nyní OCB, (taky balím Back-Roll) ale teď po konopnejch festivalech balím do všeho tam darovaného. Jak dojdou tak opět pádím do trafiky pro OCBčka.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Uz skoro 9 mesicu k absolutni spokojenosti darovany skateshop/growshop.cz.
A mam jich jeste krabici a ctvrt.
Clovek se nauci balit do cehokoliv.
A mam to zadarmo.
no mě by ke spokojenosti vedlo hlavně vědomí, že nemusim nikam chodit nakupovat..ono řekněme si na rovinu, že většinou víc než těch 15-20kč za papírky bolí překonat lenost a jít si je koupit..
no mě by ke spokojenosti vedlo hlavně vědomí, že nemusim nikam chodit nakupovat..ono řekněme si na rovinu, že většinou víc než těch 15-20kč za papírky bolí překonat lenost a jít si je koupit..
mimochodem, to pro ně vyrábí PartyInHouse?
Jojo jsou z OP Papírny z Olšan (papírky Party in House a Vážka - since 1910)
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Jojo jsou z OP Papírny z Olšan (papírky Party in House a Vážka - since 1910)
Tak tak. 40% bunicina 40% konopi, 20% len, udajne 12g/m2.
Prvni serie Party in ... byly tragicky, co si pamatuju, nevim, jestli jsem se naucil balit z cehokoliv, nebo uz maj technologickej postup zvladlej, ale nezaznamenal jsem problem...
Co je ovsem fakt, tak oproti spanelskejm Smokingum, nebo zabozroutskejm OCB, podporite firmu pusobici na nasem uzemi, zamestnavajici vase spoluobcany a v neposledni rade - se k Vam nemusej vozit pres pulku Evropy, takze krom toho, ze jejich pouziti je socialne uvedomelejsi, tak i FAKTICKY ekologictejsi, pro Vas, hipiky, ktery na podobny kecy verej.
Ale, zejo, ja je dostal, takze tohle moralizovani jde mimo mne, co jsem tim chtel rict je, ze v roce 2011 jsou Party in Da ... plne pouzitelny.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.