Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od cotipotom můžete mi někdo poradit co to je, jestli to není malé kvítí
Jeslty to je co sem měl já (jakoby malé zmenšené žluté zrnko kávy) tak to je květ samčí , opatrně do odstřihni at nerozsype pyl a zkontroluj všechny palice
jistým poznávacím znamením, ne však určujícím, je již stavba kytky mnohdy. samec stojí jako ztopořený penis s žaludem nahoře když ten malý zabiják roste, dá se leccos odtušit a dát pozor při včasném seku
Původní příspěvek od ondro SK samcom večinov fialoveju stonky aj stonky na listoch a to us aj od malička myslite ze to moze byt tak lebo na večine samcov je vidiet ze to tak je
Původní příspěvek od ondro SK samcom večinov fialoveju stonky aj stonky na listoch a to us aj od malička myslite ze to moze byt tak lebo na večine samcov je vidiet ze to tak je
mám pár kytek,kterým fialový listy a jsou to samice,takže s tímto tvrzením nemohu souhlasit!A podle z fialovění bud stonku nebo listů,si říkat,že se jedná o samca a v případě,hned to vyškubnout,není dobré,můžeš vytrhnout samicu! Protože některým odrůdám fialový listy,takže se hned o samca nemusí jednat!